Radna tela

  • Četvrtak, 14. jun 2007.

    Četvrta sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na sednici Odbora za kulturu i informisanje, koja je održana 14. juna, utvrđen je i upućen Narodnoj skupštini Predlog kandidata za Poverenika za informacije od javnog značaja.

  • Četvrtak, 14. jun 2007.

    Druga sednica Odbora za ustavna pitanja

    Na sednici Odbora za ustavna pitanja, koja je održana 14. juna utvrđen je i upućen Narodnoj skupštini na usvajanje Predlog za izbor Zaštitnika građana.

  • Utorak, 12. jun 2007.

    Šesta sednica Zakonodavnog odbora

    Na Šestoj sednici, Zakonodavni odbor je razmotrio i ocenio pravno mogućim deset amandmana podnetih na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Zaštitniku građana i po četiri amandmana podneta na Predlog zakona o dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja i Predlog zakona o Državnoj revizorskoj instituciji.

  • Utorak, 12. jun 2007.

    Prva sednica Odbora za urbanizam i građevinarstvo

    Na Prvoj sednici, članovi Odbora za građevinarstvo izabrali su Dejana Perjaničića iz Poslaničke grupe DSS – NS - dr Vojislav Koštunica za predsednika, a Milutina Mrkonjića iz Poslaničke grupe Socijalistička partije Srbije za zamenika predsednika Odbora.

  • Utorak, 12. jun 2007.

    Druga sednica Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom

    Na početku Druge sednice Odbora za razvoj i ekonomske odnose sa inostranstvom Narodne skupštine Srbije, koja je održana 12. juna, dosadašnji predsednik Odbora Radojko Obaradović podneo je ostavku na tu funkciju, u skladu sa dogovorom poslaničkih grupa o raspodeli rukovodećih mesta u skupštinskim odborima.

  • Utorak, 12. jun 2007.

    Treća sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Odbor za kulturu i informisanje održao je Treću sednicu 12. juna. Sednicom je predsedavao Slobodan Gavrilović, predsednik Odbora.

  • Petak, 8. jun 2007.

    2. sednica Odbora za nauku i tehnološki razvoj

    Odbor za nauku i tehnološki razvoj održao je Drugu sednicu 8. juna. Predsedavao je prof. dr Mileta Poskurica.

  • Petak, 8. jun 2007.

    Druga sednica Odbora za inostrane poslove

    Na početku Druge sednice Odbora za inostrane poslove Narodne skupštine Srbije, koja je održana 8. juna, dosadašnji predsednik Odbora Miloš Aligrudić podneo je ostavku na tu funkciju, u skladu sa dogovorom poslaničkih grupa o raspodeli rukovodećih mesta u skupštinskim odborima.

  • Petak, 8. jun 2007.

    Druga sednica Odbora za kulturu i informisanje

    Na Drugoj sednici, održanoj 8. juna, Odbor za kulturu i informisanje je razmotrio i prihvatio Predlog zakona o dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja u načelu.

  • Petak, 8. jun 2007.

    Jedanaesta sednica Administrativnog odbora

    Na kraćoj sednici održanoj u pauzi sednice Narodne skupštine, 8. juna, Administrativni odbor je razmatrao Izveštaj o izboru narodnih poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini koji je podnela Republička izborna komisija.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
subota, 4. maj
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja