Radna tela

  • Ponedeljak, 17. septembar 2007.

    Peta sednica Odbora za pravosuđe i upravu

    Odbor za pravosuđe i upravu je na sednici održanoj 17. septembra razmotrio amandmane na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državljanstvu Republike Srbije.

  • Petak, 14. septembar 2007.

    Šesta sednica Odbora za evropske integracije

    Na sednici Odbora za evropske integracije, koja je održana 14. septembra, razmatran je Nacrt zakona o udruženjima, koji je sačinilo Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

  • Petak, 14. septembar 2007.

    Treća sednica Odbora za ravnopravnost polova

    Odbor za ravnopravnost polova održao je Treću sednicu 14. septembra. Sednici je predsedavao predsednik Odbora, Elena Božić – Talijan.

  • Četvrtak, 13. septembar 2007.

    Šesnaesta sednica Zakonodavnog odbora

    Zakonodavni odbor je na kraćoj sednici održanoj 13. septembra razmatrao prispele amandmane na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državljanstvu Republike Srbije.

  • Sreda, 12. septembar 2007.

    Devetnaesta sednica Administrativnog odbora

    Na kraćoj sednici Administrativnog odbora, koja je održana 12. septembra razmatrano je sedam zahteva narodnih poslanika iz prethodnog saziva da im se pravo na naknadu plate po prestanku funkcije produži za još šest meseci i zahtev jednog narodnog poslanika iz prethodnog saziva da mu pravo na naknadu plate po prestanku funkcije produži za šest meseci.

  • Sreda, 12. septembar 2007.

    Četvrta sednica Odbora za zdravlje i porodicu

    Odbor za zdravlje i porodicu održao je Četvrtu sednicu 12. septembra, kojoj je prisustvovao ministar zdravlja Tomica Milosavljević, državni sekretari Nevena Karanović i Tomislav Stantić i direktor Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje, Svetlana Vukajlović.

  • Sreda, 12. septembar 2007.

    Treća sednica Odbora za odbranu i bezbednost

    Odbor za odbranu i bezbednost je na sednici održanoj 12. septembra obavio raspravu u načelu o predlozima zakona o putnim ispravama i zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama koje je podnela Vlada Republike Srbije.

  • Utorak, 11. septembar 2007.

    Četvrta sednica Odbora za pravosuđe i upravu

    Odbor za pravosuđe i upravu je na sednici održanoj 11. septembra razmotrio Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državljanstvu Republike Srbije, koji je podnela Vlada i Predlog odluke o izmeni Odluke o prestanku sudijske dužnosti sudiji opštinskog suda u Alibunaru Branku Tomkoviću.

  • Utorak, 11. septembar 2007.

    Petnaesta sednica Zakonodavnog odbora

    Zakonodavni odbor je na sednici održanoj 11. septembra razmatrio i predložio Narodnoj skupštini da usvoji u načelu predloge zakona o izmenama i dopunama Zakona o državljanstvu i Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama i Predlog zakona o putnim ispravama.

  • Ponedeljak, 10. septembar 2007.

    Treća sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Odbor za zaštitu životne sredine, na sednici održanoj 10. septembra, kojoj je predsedavao predsednik Odbora Čedomir Jovanović, razmotrio je set predloga zakona o potvrđivanju konvencija koje se tiču zaštite životne sredine, a koje je Vlada Republike Srbije podnela po hitnom postupku.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5