Radna tela

 • Ponedeljak, 5. decembar 2011.

  Trideset deveta sednica Odbora za Kosovo i Metohiju

  Trideset deveta sednica Odbora za Kosovo i Metohiju, koja je počela 28. i nastavljena 29. novembra, nije završena ni 5. decembra za kada je bio zakazan njen nastavak.

 • Petak, 2. decembar 2011.

  Četrdeset četvrta sednica Odbora za rad, boračka i socijalna pitanja

  Odbor za rad, boračka i socijalna pitanja održao je sednicu, povodom Međunarodnog dana prava osoba sa invaliditetom 3. decembra, sa jednom tačkom dnevnog reda, pet godina od donošenja Zakona o sprečavanju diskriminacije osoba sa invaliditetom.

 • Četvrtak, 1. decembar 2011.

  Sto šesta sednica Administrativnog odbora

  Administrativni odbor je na sednici, održanoj 1. decembra, razmotrio Izveštaj Republičke izborne komisije radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

 • Četvrtak, 1. decembar 2011.

  Trideset osma sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Na sednici održanoj 1. decembra, Odbor za kulturu i infomisanje razmotrio je Predlog kandidata za izbor Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

 • Četvrtak, 1. decembar 2011.

  Sto peta sednica Administrativnog odbora

  Na sednici održanoj 1. decembra, Administrativni odbor razmotrio je razloge za prestanak mandata narodnom poslaniku Cimeša Dragomiru.

 • Sreda, 30. novembar 2011.

  Devetnaesta sednica Odbora za trgovinu i turizam

  Odbor za trgovinu i turizam je na sednici održanoj 30. novembra razmotrio u pojedinostima Predlog zakona o tržišnom nadzoru, koji je podnela Vlada Republike Srbije

 • Utorak, 29. novembar 2011.

  Četrdeset treća sednica Odbora za rad, boračka i socijalna pitanja

  Odbor za rad, boračka i socijalna pitanja održao je Četrdeset treću sednicu 29. novembra, kojoj je predsedavao Meho Omerović, predsednik Odbora.

 • Utorak, 29. novembar 2011.

  Trideset deveta sednica Odbora za Kosovo i Metohiju

  Trideset deveta sednica Odbora za Kosovo i Metohiju koja je počela 28. i nastavljena 29. novembra nije završena i, kako je najavio predsednik Odbora, biće nastavljena kada se steknu uslovi da članovi Odbora na osnovu pisanog izveštaja raspravljaju o pregovorima sa privremenim institucijama samouprave u Prištini, održanim 21. i 22. novembra 2011. godine, u Briselu.

 • Utorak, 29. novembar 2011.

  Pedeset osma Odbora za zdravlje i porodicu

  Članovi Odbora za zdravlje i porodicu su, na sednici održanoj 29. novembra 2011. godine, razmatrali u pojedinostima Predlog zakona o zdravstvenoj ispravnosti predmeta opšte upotrebe.

 • Ponedeljak, 28. novembar 2011.

  Četrdeset osma sednica Odbora za odbranu i bezbednost

  Na sednici održanoj 28. novembra, članovi Odbora za odbranu i bezbednost razmotrili su u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o vanrednim situacijama i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o policiji.