Odbor za odbranu i unutrašnje poslove

 • Četvrtak, 23. mart 2023.

  Sedma sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, održanoj 23. marta 2023. godine, razmotrene su Osnove za vođenje pregovora i zaključivanje Sporazuma između Vlade Republike Srbije i organizacije Multinacionalne snage i posmatrači o operaciji na Sinajskom poluostrvu i teksta Sporazuma između Vlade Republike Srbije i organizacije Multinacionalne snage i posmatrači o operaciji na Sinajskom poluostrvu, koje je dostavila Vlada radi davanja saglasnosti nadležnog Odbora za privremenu primenu Sporazuma do njegovog stupanja na snagu.

 • Subota, 25. februar 2023.

  Šesta sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Na sednici održanoj 25. februara 2023. godine, članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove razmotrili su Predloga odluke o izmeni i dopunama Odluke o upotrebi Vojske Srbije i drugih snaga odbrane u multinacionalnim operacijama van granica Republike Srbije, u pojedinostima.

 • Petak, 24. februar 2023.

  Peta sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Na sednici održanoj 24. februara 2023. godine, članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove razmotrili su Predlog odluke o izmeni i dopunama Odluke o upotrebi Vojske Srbije i drugih snaga odbrane u multinacionalnim operacijama van granica Republike Srbije, koji je podnela Vlada.

 • Subota, 4. februar 2023.

  Četvrta sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Na sednici Odbora za obranu i unutrašnje poslove, održanoj 4. februara, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Angole u oblasti bezbednosti i javnog reda, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžana o readmisiji lica koja nezakonito borave, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji u oblasti odbrane između Vlade Republike Srbije i Vlade Vlade Republike Ekvatorijalne Gvineje, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Severne Makedonije i Saveta ministara Republike Albanije, Saveta ministara Bosne i Hercegovine, Vlade Crne Gore, Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Slovenije o aranžmanima zemlje domaćina u vezi sa statusom Stalne organizacije Balkanskih vojnomedicinskih snaga i njenog osoblja i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžan o vojnotehničkoj saradnji.

 • Četvrtak, 1. decembar 2022.

  Treća sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Na sednici koja je održana 1. decembra 2022. godine, članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove razmatrali su predlog Vlade Republike Srbije za davanje saglasnosti Odbora za privremenu primenu Sporazuma između Vlade Republike Srbije, sa jedne strane i Evropske unije, sa druge strane o učešću Republike Srbije u Mehanizmu civilne zaštite Unije, radi davanja saglasnosti nadležnog odbora za privremenu primenu Sporazuma do njegovog stupanja na snagu.

 • Utorak, 11. oktobar 2022.

  Druga sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Na sednici, koja je održana 11. oktobra 2022. godine, članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove razmotrili su i usvojili Zahtev da se na sednicama vode stenografske beleške, odnosno da se vrši tonsko snimanje sednica.

 • Sreda, 31. avgust 2022.

  Prva sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Odbor za odbranu i unutrašnje poslove održao je Prvu sednicu, 31. avgusta 2022. godine. Sednicu je, na osnovu člana 25. Poslovnika Narodne skupštine, sazvao predsednik Narodne skupštine dr Vladimir Orlić.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2