Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

  • Sreda, 17. april 2013.

    43. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 17. aprila, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrio je Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnih poslanika radi popune upražnjenih poslaničkih mesta u Narodnoj skupštini.

  • Sreda, 10. april 2013.

    42. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 10. aprila, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrio je obaveštenje generalnog sekretara Narodne skupštine o izrečenoj meri održavanja reda na Drugoj sednici Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2013. godini i doneo Odluku o novčanoj kazni za izrečenu meru održavanja reda na sednici i to za jednu opomenu narodnom poslaniku Srđanu Milivojeviću.

  • Utorak, 2. april 2013.

    41. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 2. aprila, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrio je ostavke koje su na funkciju narodnog poslanika podneli Jovanka Petrović i Mićo Rogović.

  • Utorak, 19. mart 2013.

    40. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 19. marta, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrio je Obaveštenje generalnog sekretara Narodne skupštine o izrečenim merama održavanja reda na sednici Četvrtog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2013. godini, na Prvoj sednici Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2013. godini i na sednici Narodne skupštine u Danu za odgovaranje na poslanička pitanja u vezi sa aktuelnom temom.

  • Četvrtak, 14. februar 2013.

    39. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 14. februara, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrio je Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

  • Ponedeljak, 28. januar 2013.

    38. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 28. januara, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrio je Odluku Republičke izborne komisije o dodeli mandata narodnog poslanika radi popune upražnjenog poslaničkog mesta u Narodnoj skupštini.

  • Utorak, 22. januar 2013.

    37. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 22. januara, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrio je ostavku koju je na funkciju narodnog poslanika podneo Ivica Tončev i odlučio da Narodnoj skupštini predloži da konstatuje prestanak mandata ovom narodnom poslaniku.

  • Sreda, 16. januar 2013.

    36.sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici od 16. januara, članovi Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja utvrdili su jednoglasno Predlog kandidata za člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije.

  • Petak, 28. decembar 2012.

    35. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 28. decembra, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrio je zahteve Moma Čolakovića, narodnog poslanika i Dragana Radulovića, člana Republičke izborne komisije, za davanje mišljenja za obavljanje drugog posla, odnosno druge javne funkcije.

  • Četvrtak, 27. decembar 2012.

    34. sednica Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja

    Na sednici održanoj 27. decembra, Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmotrio je i doneo odgovarajuća rešenja povodom zahteva Dragana Todorovića, Dušanke Plećević, Ljubomira Kragovića, Milana Dimitrijevića, Ljubiše Petkovića, Bojane Stanojević i Tomislava Ljubenovića za produženje prava na naknadu plate po prestanku poslaničke funkcije.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5