Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  • Utorak, 24. septembar 2013.

    16. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu održao je, 24. septembra na Paliću, sednicu zajedno sa Odborom za zaštitu životne sredine, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC). Na sednici dva odbora diskutovalo se o zagađenju poljoprivrednog zemljišta i zagađenju vodenih tokova u Republici Srbiji.

  • Utorak, 17. septembar 2013.

    15. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu su na sednici održanoj 17. septembra razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžan o saradnji u oblasti veterinarstva, odluku o održavanju zajedničke sednice Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu i Odbora za zaštitu životne sredine van sedišta Narodne skupštine, predstavke i inicijative upućene Odboru i odluku o organizovanju javnog slušanja na temu „Da li je Srbiji potrebna malina?“.

  • Ponedeljak, 9. septembar 2013.

    14. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu održana je 6. i 7. septembra, na Zlatiboru, u hotelu Dunav, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC).

  • Utorak, 20. avgust 2013.

    13. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu su na sednici održanoj 20. avgusta razmotrili Izveštaj Republičke direkcije za robne rezerve o otkupljenim količinama merkantilne pšenice i o mogućnostima i spremnosti za otkup dodatne količine merkantilne pšenice i adekvatne količine merkantilnog kukuruza sa izveštajem o otkupu; predlog Asocijacije poljoprivrednika iz Novog Sada; Informaciju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede o suši i preduzetim merama na otklanjanju štete; Informaciju o saradnji sa IPARD (predpristupni fondovi); Informaciju o uspostavljanju nacionalne referentne laboratorije za kontrolu bezbednosti hrane i predlog za održavanje sednice Odbora van sedišta Narodne skupštine u Čajetini.

  • Utorak, 25. jun 2013.

    12. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici održanoj 25. juna, Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu razmotrio je, u skladu sa članom 72. Poslovnika Narodne skupštine, Informaciju Republičke direkcije za robne rezerve za otkup i skladištenje žitarica u javnim skladištima.

  • Četvrtak, 13. jun 2013.

    11. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Na sednici Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, održanoj 13. juna, razmotrena su četiri predloga zakona koji se nalaze na dnevnom redu Petog vanrednog zasedanja Narodne skupštine u 2013. godini, kao i Informacija Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede o preduzetim merama za odbranu od poplava.

  • Utorak, 23. april 2013.

    10. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu su na sednici održanoj 23. aprila izabrali za predsednika Odbora Aleksandra Senića iz Poslaničke grupe Demokratska stranka.

  • Ponedeljak, 15. april 2013.

    Deveta sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu su na sednici održanoj 15. aprila razmotrili predstavke, predloge i inicijative upućene Odboru.

  • Sreda, 30. januar 2013.

    Osma sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu je, na kraćoj sednici od 30. januara, podneo, radi pravno tehničkog usaglašavanja, dva amandmana na Predlog zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

  • Petak, 25. januar 2013.

    Sedma sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

    Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu je na sednici od 25. januara razmotrio u pojedinostima Predlog zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
utorak, 7. maj
  • 10.00 - poseta predstavnika opštinske uprave Kranj Domu Narodne skupštine (Dom Narodne skupštine, Trg Nikole Pašića 13)

Ceo kalendar događaja