Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  • Utorak, 13. novembar 2012.

    13. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici od 13.novembra, članovi Odora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrili su predloge zakona o potvrđivanju Ugovora između Republike Srbije i Republike Makedonije o pravnoj pomoći u građanskim i krivičnim stvarima, o potvrđivanju Ugovora između Republike Srbije i Republike Makedonije o međusobnom izvršavanju sudskih odluka u krivičnim stvarima, o potvrđivanju Ugovora između Republike Srbije i Republike Makedonije o izručenju i o potvrđivanju Ugovora između Republike Srbije i Republike Slovenije o međusobnom izvršavanju sudskih odluka u krivičnim stvarima, koje je podnela Vlada.

  • Ponedeljak, 5. novembar 2012.

    11. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu je, na sednici održanoj 5. novembra, utvrdio ispravku Amandmana III koji je Odbor podneo na član 3. Predloga zakona o amnestiji.

  • Sreda, 31. oktobar 2012.

    10. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu je, na sednici održanoj 31. oktobra, razmotrio Redovni godišnji izveštaj Zaštitnika građana za 2011. godinu, Godišnji izveštaj o radu Agencije za borbu protiv korupcije za 2011. godinu i Izveštaj o sprovođenju Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja i Zakona o zaštiti podataka o ličnosti za 2011. godinu.

  • Ponedeljak, 22. oktobar 2012.

    Deveta sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu je, na sednici održanoj 22. oktobra, razmotrio Predlog zakona o amnestiji, koji je podnela Vlada i Predlog zakona o dopunama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, koji je podneo narodni poslanik Srđan Miković, u načelu. Odbor je predložio Narodnoj skupštini da prihvati oba predložena zakona.

  • Petak, 21. septembar 2012.

    Osma sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 21. septembra, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatrao je u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju lokalne samouprave.

  • Utorak, 18. septembar 2012.

    Sedma sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 18. septembra, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatrao je u načelu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju lokalne samouprave. Predlog ovog zakona uvršten je u dnevni red Devetog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2012. godini.

  • Petak, 31. avgust 2012.

    Šesta sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 31. avgusta, razmotreni su Predlog zakona o izmeni Zakona o javnom beležništvu i Predlog zakona o dopunama Zakona o vanparničnom postupku, u pojedinostima.

  • Sreda, 29. avgust 2012.

    Peta sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 29. avgusta, razmotren je u načelu Predlog zakona o izmeni Zakona o javnom beležništvu, koji je podnela grupa od 61 narodnog poslanika.

  • Četvrtak, 26. jul 2012.

    Četvrta sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, na sednici održanoj 25. jula, razmatrali su u pojedinostima Predlog zakona o dopunama Zakona o Vladi.

  • Sreda, 25. jul 2012.

    Treća sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, na sednici od 25. jula, razmotrali su u pojedinostima Predlog zakona o dopunama Zakona o Vladi i Predlog zakona o ministarstvima.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5