Saziv od 31. maja 2012.

  • Petak, 6. decembar 2013.

    37. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

    Odbor za zaštitu životne sredine je, na sednici održanoj 6. decembra, razmotrio Informaciju o radu Ministarstva prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja za period avgust-oktobar 2013. godine.

  • Petak, 6. decembar 2013.

    Narodni poslanici u studijskoj poseti Republici Sloveniji

    Narodni poslanici Mirjana Marjanović, Dejan Radenković i Radojko Obradović boraviće u studijskoj poseti Republici Sloveniji od 9. do 13. decembra 2013. godine.

  • Petak, 6. decembar 2013.

    Održana prezentacija za narodne poslanike o sistemu za sprečavanje pranja novca u Republici Srbiji

    U Domu narodne skupštine održana je prezentacija za narodne poslanike o sistemu za sprečavanje pranja novca u Republici Srbiji. Prezentaciji su prisustvovali članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, Odbora za kontrolu službi bezbednosti i Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu.

  • Petak, 6. decembar 2013.

    Usvojen izveštaj narodne poslanice Vesne Marjanović u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope

    Na sastanku Komiteta za kulturu, nauku, obrazovanje i medije PS SE, koji je održan od 2. do 6. decembra 2013. godine u Parizu, usvojen je izveštaj zamenice člana stalne delegacije Narodne skupštine pri PS SE Vesne Marjanović o kulturnom nasleđu u Evropi.

  • Petak, 6. decembar 2013.

    31. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

    Na sednici Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva održanoj 6. decembra, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o izmeni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, u pojedinostima.

  • Petak, 6. decembar 2013.

    86. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

    Odbor je, na sednici održanoj 6. decembra, razmotrio amandmane koji su podneti na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu, Predlog zakona o izmeni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak građana, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o duvanu, Predlog zakona o izmenama Zakona o porezu na dodatu vrednost, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dobit pravnih lica, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje, Predlog zakona o izmeni Zakona o platama državnih službenika i nameštenika, Predlog zakona o umanjenju neto prihoda lica u javnom sektoru, Predlog zakona o izmenama Zakona o vraćanju oduzete imovine i obeštećenju.

  • Četvrtak, 5. decembar 2013.

    59. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

    Na sednici Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava održanoj 5. decembra, razmotreni su u pojedinostima predlozi poreskih zakona koji su uvršteni na dnevni red Šeste sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2013. godini.

  • Četvrtak, 5. decembar 2013.

    Saopštenje kabineta predsednika Narodne skupštine Republike Srbije

    Odredbe Zakona o ostvarivanju prava na zdravstvenu zaštitu dece, trudnica i porodilja, nisu suprotne Ustavu i Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti.

  • Četvrtak, 5. decembar 2013.

    12. sednica Odbora za prava deteta

    Na sednici Odbora za prava deteta, koja je održana u Pančevu, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC), predstavnici lokalne samouprave predstavili su članovima Odbora modele brige o deci i mladima u gradu Pančevu.

  • Četvrtak, 5. decembar 2013.

    Održan Forum - građani, mediji, parlament

    Danas je u Domu Narodne skupštine održan Forum - građani, mediji, parlament (Transparentnost gradi poverenje), posvećen pitanju sa kojim se susreću moderne demokratije – kako približiti građane i njihove izabrane predstavnike?

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5