Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  • Petak, 8. jun 2018.

    34. sednica Odbora za pravosuđe državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 8. juna, članovi Odbora razmatrali su predlog kandidata za izbor člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, koji su podnela udruženja novinara u Republici Srbiji i predlog kandidata za izbor članova Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, koji su podneli Zaštitnik građana i Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

  • Četvrtak, 10. maj 2018.

    33. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 10. maja, članovi Odbora razmotrili su Izveštaj o radu javnih tužilaštava na suzbijanju kriminaliteta i zaštitu ustavnosti i zakonitosti u 2017. godini, Izveštaj o radu Državnog veća tužilaca, Izveštaj o radu Visokog saveta sudstva, Izveštaj o radu Agencije za borbu protiv korupcije za 2017. godinu sa Izveštajem o sprovođenju Nacionalne strategije za borbu protiv korupcije u Republici Srbiji za period od 2013. do 2018. godine i Akcionog plana za njeno sprovođenje, Redovni godišnji izveštaj zaštitnika građana i Izveštaj o sprovođenju Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja i Zakona o zaštiti podataka o ličnosti za 2017. godinu.

  • Petak, 30. mart 2018.

    32. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrio je u pojedinostima, na sednici održanoj 30. marta, Predlog zakona o elektronskoj upravi, koji je podnela Vlada i Predlog odluke o izboru predsednika sudova, koji je podneo Visoki savet sudstva.

  • Ponedeljak, 26. mart 2018.

    31. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu održanoj 26. marta članovi Odbora razmotrili su i prihvatili, u načelu, Predlog zakona o elektronskoj upravi.

  • Petak, 22. decembar 2017.

    30. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 22. decembra, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrio je Predlog odluke o izboru predsednika sudova i Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koje je podneo Visoki savet sudstva.

  • Petak, 15. decembar 2017.

    29. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 15. decembra, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatrao je Predlog odluke o izboru zamenika javnog tužioca, koji je podnelo Državno veće tužilaca.

  • Ponedeljak, 11. decembar 2017.

    28. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 11. decembra, razmotreni su u pojedinostima Predlog zakona o izmeni Zakona o uređenju sudova, Predlog zakona o zaposlenima u javnim službama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave, Predlog zakona o platama službenika i nameštenika u organima autonomne pokrajine i jedinice lokalne samouprave i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru.

  • Utorak, 5. decembar 2017.

    27. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 5. decembra, članovi Odbora razmotrili su više predloga zakona, kao i Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Osnovnog suda u Novom Pazaru i Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Privrednog suda u Leskovcu.

  • Ponedeljak, 20. novembar 2017.

    26. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, održanoj 20. novembra, utvrđen je Predlog odluke o prestanku funkcije predsednika Osnovnog suda u Novom Sadu Anđelki Stanojević, zbog izbora za sudiju Višeg suda u Novom Sadu.

  • Četvrtak, 2. novembar 2017.

    25. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

    Na sednici održanoj 2. novembra, Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmotrio je Predlog odluke o izboru predsednika sudova i Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koje je podneo Visoki savet sudstva.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
petak, 19. april