Predsednik

  • Sreda, 18. april 2012.

    Predsednica sa delegacijom pretposmatračke misije PS SE

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, razgovarala je sa članovima pretposmatračke misije Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, koju predvodi Žan Šarl Gardeto.

  • Utorak, 17. april 2012.

    „Beograd Andrićevim koracima“

    Dom Narodne skupštine Republike Srbije predstavljen je kao jedna od 15 lokacija manifestacije „Beograd Andrićevim koracima“, u okviru obeležavanja jubileja vezanih za život i rad Ive Andrića, našeg književnika i diplomate i jedinog dobitnika Nobelove nagrade.

  • Četvrtak, 12. april 2012.

    Predsednica sa delegacijom Evropskog udruženja sudija i tužilaca za demokratiju i slobode (MEDEL)

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, razgovarala je sa članovima delegacije Evropskog udruženja sudija i tužilaca za demokratiju i slobode (MEDEL).

  • Četvrtak, 12. april 2012.

    Vaskršnja čestitka predsednice

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, povodom velikog hrišćanskog praznika, dana Hristovog vaskrsenja, uputila je najiskrenije čestitke Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpskom G.Irineju, crkvenim velikodostojnicima, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve, svim vernicima i građanima Srbije koji slave Vaskrs.

  • Četvrtak, 12. april 2012.

    Obeležena godišnjica proboja Sremskog fronta

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije prisustvovala je obeležavanju 67 godina od proboja Sremskog fronta. Pošto je položila venac na Spomen obeležje u Adaševcima kod Šida, predsednica Slavica Đukić Dejanović je poručila da je obaveza svih da se takav podvig ne zaboravi.

  • Četvrtak, 12. april 2012.

    Predsednica razgovarala sa delegacijom posmatračke misije PS OEBS

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, razgovarala je sa delegacijom Parlamentarne skupštine OEBS, koja je u Beogradu u pripremnoj misiji za posmatranje izbora 6. maja.

  • Ponedeljak, 9. april 2012.

    Predsednica razgovarala sa predsednikom parlamenta Švajcarske

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, razgovarala je sa predsednikom parlamenta Švajcarske Hansjorgom Valterom, koji na njen poziv boravi u poseti našoj zemlji.

  • Petak, 6. april 2012.

    Predsednica čestitala Pashu

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, čestitala je Pashu Glavnom rabinu jevrejske zajednice u Srbiji Isaku Asijelu, predsedniku Saveza jevrejskih opština u Srbiji Rubenu Fuksu i svim pripadnicima jevrejske zajednice u našoj zemlji.

  • Četvrtak, 5. april 2012.

    Čestitka predsednice povodom Uskrsa

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof. dr Slavica Đukić Dejanović, koja zamenjuje predsednika Republike Srbije, uputila je povodom velikog hrišćanskog praznika, dana Hristovog vaskrsenja, u ime narodnih poslanika i u svoje ime, iskrene čestitke beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru, crkvenim velikodostojnicima, sveštenstvu Nadbiskupije beogradske, svim vernicima i građanima Srbije koji slave Uskrs.

  • Četvrtak, 5. april 2012.

    Predsednica Narodne skupštine raspisala predsedničke izbore

    Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije prof.dr Slavica Đukić Dejanović potpisala je Odluku o raspisivanju izbora za predsednika Republike, a zatim se obratila građanima Srbije:

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5