Odbor za pravosuđe i upravu

 • Petak, 20. novembar 2009.

  Trideset osma sednica Odbora za pravosuđe i upravu

  Odbor za pravosuđe i upravu je, na sednici održanoj 20. novembra, razmotrio dva amandmana na Predlog zakona o određivanju maksimalnog broja zaposlenih u lokalnoj administraciji.

 • Sreda, 18. novembar 2009.

  Trideset sedma sednica Odbora za pravosuđe i upravu

  Na sednici održanoj 18. novembra, Odbor za pravosuđe i upravu razmotrio je amandmane na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima, Predlog zakona o određivanju maksimalnog broja zaposlenih u republičkoj administraciji i na Predlog zakona o Jedinstvenom biračkom spisku.

 • Ponedeljak, 16. novembar 2009.

  Trideset šesta sednica Odbora za pravosuđe i upravu

  Odbor za pravosuđe i upravu je, na sednici održanoj 16. novembra, razmotrio osam predloga zakona, u pojedinostima, koje je podnela Vlada i koji su uvršteni u dnevni red Druge sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2009. godini.

 • Utorak, 6. oktobar 2009.

  Trideset peta sednica Odbora za pravosuđe i upravu

  Odbor za pravosuđe i upravu je, na sednici održanoj 6. oktobra, razmotrio Predlog zakona o odlikovanjima Republike Srbije, koji je podnela Vlada i odlučio da predloži Narodnoj skupštini da ga prihvati u načelu.

 • Petak, 31. jul 2009.

  Trideset četvrta sednica Odbora za pravosuđe i upravu

  Odbor za pravosuđe i upravu je, na sednici održanoj 31. jula, razmotrio Pravilnik o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u stručnoj službi Agencije za borbu protiv korupcije, radi davanja saglasnosti.

 • Četvrtak, 23. jul 2009.

  Trideset treća sednica Odbora za pravosuđe i upravu

  Odbor za pravosuđe i upravu je, na sednici održanoj 23. jula, razmotrio amandmane podnete na predloge zakona o saradnji sa Međunarodnim krivičnim sudom, o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju krivičnih sankcija, izmenama i dopunama Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, o izvršenju kazne zatvora za krivična dela organizovanog kriminala, kao i predloge zakona o izmenama i dopunama Zakonika o krivičnom postupku i Krivičnog zakonika.

 • Četvrtak, 16. jul 2009.

  Trideset druga sednica Odbora za pravosuđe i upravu

  Odbor za pravosuđe i upravu je, na sednici održanoj 16. jula, razmotrio šest predloga zakona iz oblasti pravosuđa, koji su utvrđeni u dnevnom redu Jedanaestog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2009. godini.

 • Utorak, 9. jun 2009.

  Trideset prva sednica Odbora za pravosuđe i upravu

  Odbor za pravosuđe i upravu je, na sednici održanoj 9. juna, razmotrio predloge zakona o udruženjima, o komunalnoj policiji i o elektronskom dokumentu, koje je podnela Vlada, u načelu.

 • Utorak, 26. maj 2009.

  Trideseta sednica Odbora za pravosuđe i upravu

  Odbor za pravosuđe i upravu je, na sednici održanoj 26. maja, razmotrio Predlog zakona o zabrani manifestacija neonacističkih ili fašističkih organizacija i udruženja i zabrane upotrebe neonacističkih ili fašističkih simbola i obeležja, koji su podneli: Nenad Čanak, Bojan Kostreš, Radovan Radovanović, Aleksandra Jerkov i Olena Papuga, u u pojedinostima.

 • Sreda, 13. maj 2009.

  Dvadeset deveta sednica Odbora za pravosuđe i upravu

  Odbor za pravosuđe i upravu je, na sednici održanoj 13. maja, razmotrio Predlog zakona o zabrani manifestacija neonacističkih ili fašističkih organizacija i udruženja i zabrane upotrebe neonacističkih ili fašističkih simbola i obeležja, koji su podneli: Nenad Čanak, Bojan Kostreš, Radovan Radovanović, Aleksandra Jerkov i Olena Papuga, u načelu.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
subota, 1. oktobar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja