Odbor za finansije

 • Sreda, 29. februar 2012.

  Devedeset sedma sednica Odbora za finansije

  Odbor za finansije je na sednici održanoj 29. februara razmotrio i prihvatili u načelu Predlog zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist Societe General banka Srbija a.d. Beograd, Erste GCIB Finance I.B.V. Amsterdam, UniCredit Bank Srbija a.d. Beograd i Aik banke a.d. Niš po zaduženju Galenike a.d. Beograd, a zatim je razmotrio i amandmane podnete na ovaj Predlog zakona.

 • Utorak, 21. februar 2012.

  Devedeset šesta sednica Odbora za finansije

  Odbor za finansije održao je 21. februara sednicu na kojoj su razmotreni efekti odlaganja revizije aranžmana MMF-a i mere za održavanje ekonomske stabilnosti u zemlji.

 • Sreda, 28. decembar 2011.

  Devedest peta sednica Odbora za finansije

  Na sednici od 28. decembra, članovi Odbora za finansije razmotrili su u pojedinostima Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2012.godinu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o akcizama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dobit pravnih lica, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji. Na sednici su razmotreni u načelu i u pojedinostima i predlozi zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu i o izmenama i dopunama Zakona o obaveznom osiguranju u saobraćaju.

 • Petak, 23. decembar 2011.

  Devedeset četvrta sednica Odbora za finansije

  Na sednici održanoj 23. decembra, Odbor za finansije razmotrio je u načelu Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2012. godinu, sa predlozima odluka o davanju saglasnosti na finansijske planove za 2012. godinu: 1) Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, 2) Republičkog fonda za zdravsveno osiguranje, 3) Nacionalne službe za zapošljavanje.

 • Utorak, 20. decembar 2011.

  Devedeset treća sednica Odbora za finansije

  Odbor za finansije održao je 20. decembra sednicu na kojoj su razmotreni i prihvaćeni u načelu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dobit pravnih lica, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, koje je podnela Vlada.

 • Četvrtak, 15. decembar 2011.

  Devedest druga sednica Odbora za finansije

  Na sednici od 15.decembra, članovi Odbora za finansije razmotrili su i prihvatili Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o preuzimanju akcionarskih društava, Predlog zakona o izmeni Zakona o osiguranju, Predlog zakona o zaduživanju Republike Srbije kod Komercijalne banke a.d. Beograd za potrebe kupovine zgrade Aeroinžinjeringa i izvođenje neophodnih radova na objektu za potrebe smeštaja Prvog osnovnog suda u Beogradu, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o zajmu i programu za Program „Rehabilitacija sistema daljinskog grejanja u Srbiji – Faza IV“ na iznos od 45.000.000 evra između KfW-a, Frankfurt na Majni i Republike Srbije i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora o zajmu i finansiranju između KfW-a, Frankfurt na Majni i Republike Srbije, u iznosu do 25.000.000 evra, za “Program vodosnabdevanja i kanalizacije u opštinama srednje veličine u Srbiji II – faza 2“, koje je podnela Vlada Republike Srbije.

 • Četvrtak, 24. novembar 2011.

  Devedeset prva sednica Odbora za finansije

  Odbor za finansije je, na sednici održanoj 24.novembra, u načelu razmotrio i jednoglasno prihvatio Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Republike Srbije i Crne Gore o izbegavanju dvostrukopg oporezivanja u odbosu na poreze na dohodak.

 • Sreda, 2. novembar 2011.

  Devedeseta sednica Odbora za finansije

  Na sednici Odbora za finansije, održanoj 2. novembra, razmotreni su amandmani na Predlog zakona o obligacionim i osnovama svojinsko-pravnih odnosa u vazdušnom saobraćaju, na Predlog zakona o regulisanju odnosa Republike Srbije i dužnika – korisnika javnih sredstava, za preuzete obaveze po inostranim kreditima, odnosno zajmovima i na Predlog zakona o igrama na sreću.

 • Ponedeljak, 24. oktobar 2011.

  Osamdeset deveta sednica Odbora za finansije

  Odbor za finansije je, na sednici održanoj 24.oktobra, u načelu razmotrio i jednoglasno prihvatio Predlog zakona o regulisanju odnosa Republike Srbije i dužnika – korisnika javnih sredstava, za preuzete obaveze po inostranim kreditima, odnosno zajmovima, Predlog zakona o potvrđivanju Okvirnog ugovora o zajmu za dodelu pojedinačnih zajmova između KfW-a, Frankfurt na Majni i Republike Srbije i Narodne banke Srbije kao agenta i Predlog zakona o igrama na sreću.

 • Ponedeljak, 17. oktobar 2011.

  Osamdeset osma sednica Odbora za finansije

  Na sednici od 17.oktobra, članovi Odbora za finansije razmotrili su amandmane podnete na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2011.godinu, sa predlozima odluka o davanju saglasnosti na odluke o izmenam i dopunama finansijskih planova za 2011.godinu:

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1