Odbor za odbranu i unutrašnje poslove

  • Sreda, 6. septembar 2023.

    13. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, održanoj 6. septembra 2023. godine, podneti su amandmani Odbora na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, koji je podnela Vlada.

  • Utorak, 5. septembar 2023.

    12. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove su, na sednici održanoj 5. septembra 2023. godine, razmotrili Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, u načelu, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije, sa jedne strane i Evropske unije, sa druge strane, o učešću Republike Srbije u Mehanizmu civilne zaštite Unije i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Italije o uzajamnom priznavanju i zameni vozačkih dozvola.

  • Ponedeljak, 24. jul 2023.

    11. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici, koja je održana 24. jula 2023. godine, članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o strancima, u pojedinostima.

  • Sreda, 19. jul 2023.

    Deseta sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici, koja održana 19. jula 2023. godine, članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove razmotrili su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o strancima, u načelu i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državljanstvu Republike Srbije, u načelu.

  • Petak, 21. april 2023.

    Deveta sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove su, na sednici održanoj 21. aprila 2023. godine, razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Austrije o vojnoj saradnji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske o izmenama i dopunama Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske o graničnoj kontroli u drumskom, železničkom i vodnom saobraćaju, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o slobodi kretanja sa ličnim kartama na Zapadnom Balkanu i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske o readmisiji lica koja nezakonito borave.

  • Petak, 7. april 2023.

    Osma sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, održanoj 7. aprila 2023. godine, razmotrene su informacije o radu Ministarstva unutrašnjih poslova u periodu od jula do septembra, oktobra do decembra i jula do decembra 2022. godine.

  • Četvrtak, 23. mart 2023.

    Sedma sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, održanoj 23. marta 2023. godine, razmotrene su Osnove za vođenje pregovora i zaključivanje Sporazuma između Vlade Republike Srbije i organizacije Multinacionalne snage i posmatrači o operaciji na Sinajskom poluostrvu i teksta Sporazuma između Vlade Republike Srbije i organizacije Multinacionalne snage i posmatrači o operaciji na Sinajskom poluostrvu, koje je dostavila Vlada radi davanja saglasnosti nadležnog Odbora za privremenu primenu Sporazuma do njegovog stupanja na snagu.

  • Subota, 25. februar 2023.

    Šesta sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici održanoj 25. februara 2023. godine, članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove razmotrili su Predloga odluke o izmeni i dopunama Odluke o upotrebi Vojske Srbije i drugih snaga odbrane u multinacionalnim operacijama van granica Republike Srbije, u pojedinostima.

  • Petak, 24. februar 2023.

    Peta sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici održanoj 24. februara 2023. godine, članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove razmotrili su Predlog odluke o izmeni i dopunama Odluke o upotrebi Vojske Srbije i drugih snaga odbrane u multinacionalnim operacijama van granica Republike Srbije, koji je podnela Vlada.

  • Subota, 4. februar 2023.

    Četvrta sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

    Na sednici Odbora za obranu i unutrašnje poslove, održanoj 4. februara, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Angole u oblasti bezbednosti i javnog reda, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžana o readmisiji lica koja nezakonito borave, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji u oblasti odbrane između Vlade Republike Srbije i Vlade Vlade Republike Ekvatorijalne Gvineje, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Severne Makedonije i Saveta ministara Republike Albanije, Saveta ministara Bosne i Hercegovine, Vlade Crne Gore, Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Slovenije o aranžmanima zemlje domaćina u vezi sa statusom Stalne organizacije Balkanskih vojnomedicinskih snaga i njenog osoblja i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžan o vojnotehničkoj saradnji.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
nedelja, 28. april
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja