Narodna skupština

Deseto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu

Petak, 21. septembar 2018. |

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je, na zahtev 157 narodna poslanika, Deseto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu, za petak, 21. septembar 2018. godine, sa početkom u 10.00 časova.

 • Petak, 21. septembar 2018.

  39. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Na sednici Odbra, održanoj 21. septembra, razmotren je Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Francuske o razmeni i uzajamnoj zaštiti tajnih podataka, koji je podnela Vlada, a dnevni red je dopunjen i predlogom Odluke o prestanku funkcije predsednika Osnovnog suda u Somboru, koji je odlukom Visokog saveta sudstva izabran za sudiju Višeg suda u Somboru.

 • Petak, 21. septembar 2018.

  17. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

  Na sednici Odbora, održanoj 21. septembra, razmotren je Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Tunis o saradnji u oblasti odbrane, koji je podnela Vlada, kao i predlog Vlade za davanje saglasnosti za privremenu primenu Sporazuma o izmeni Sporazuma o operativnoj i strateškoj saradnji između Republike Srbije i Evropske policijske kancelarije.

 • Petak, 21. septembar 2018.

  30. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

  Na sednici Odbora, održane 21. septembra, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Hongkonške međunarodne konvencije o bezbednom i ekološki prihvatljivom recikliranju brodova, 2009, koji je podnela Vlada.

 • Petak, 21. septembar 2018.

  79. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo su, na sednici od 21. septembra, razmotrili 32 predloga akata koje će narodni poslanici razmatrati na sednici Desetog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu.

 • Četvrtak, 20. septembar 2018.

  Gojković o ulozi žena na Evroazijskom ženskom forumu u Sankt Peterburgu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković obratila se danas na Drugom evroazijskom ženskom forumu „Žene za globalnu bezbednost i održivi razvoj“, u Sankt Peterburgu, na kome učestvuju predstavnici 110 država, a koji je otvorio predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin.

 • Četvrtak, 20. septembar 2018.

  Gojković se sastala sa predsednicom Saveta Ruske Federacije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja učestvuje na Drugom evroazijskom ženskom forumu u Sankt Peterburgu, sastala se danas sa predsednicom Saveta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Valentinom Matvijenko.

 • Četvrtak, 20. septembar 2018.

  56. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Članovi Odbora su na sednici održanoj 20. septembra 2018. godine, razmotrili su Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2018. godinu i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike San Marino o izbegavanju dvostrukog oporezivanja i sprečavanju poreske evazije u odnosu na poreze na dohodak, koje je podnela Vlada.

 • Četvrtak, 20. septembar 2018.

  31. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

  Članovi Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku su na sednici od 20. septembra 2018. godine razmotrili više predloga zakona o potvrđivanju odluka, sporazuma i protokola koji će se naći na dnevnom redu Desetog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu.

 • Četvrtak, 20. septembar 2018.

  29. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

  Na sednici Odbora, održanoj 20. septembra, razmatran je u načelu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, kao i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o socijalnoj sigurnosti između Vlade Republike Srbije i Vlade Narodne Republike Kine i Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2018. godinu.

 • Četvrtak, 20. septembar 2018.

  27. sednica Odbor za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

  Na sednici Odbora, održanoj 20. septembra, razmatrani su, u načelu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju i Predlog zakona o profesijama od posebnog značaja za Republiku Srbiju i uslovima za njihovo obavljanje, koje je podnela Vlada.

 • Četvrtak, 20. septembar 2018.

  13. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

  Na sednici, održanoj 20. septembra, članovi Odbora razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Protokola iz Nagoje o pristupu genetičkim resursima i pravednoj i jednakoj raspodeli koristi koje proističu iz njihovog korišćenja uz Konvenciju o biološkoj raznovrsnosti, koji je podnela Vlada, a koji se nalazi na dnevnom redu Desetog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu.

 • Četvrtak, 20. septembar 2018.

  20. sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Članovi Odbora za kulturu i informisanje su, na sednici od 20. septembra, razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Konvencije Saveta Evrope o kinematografskoj koprodukciji (revidirana), koji je podnela Vlada.

 • Sreda, 19. septembar 2018.

  36. sednica Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim –najnerazvijenijim područjima Republike Srbije

  Na sednici Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim - najnerazvijenijim područjima Republike Srbije, održanoj 19. septembra, razgovaralo se o značaju veterine za razvoj stočarstva u nerazvijenim područjima.

 • Sreda, 19. septembar 2018.

  Učešće na sastanku Odbora za odbranu i bezbednost PS NATO

  Šef stalne delegacije NS RS pri PS NATO Dragan Šormaz i član stalne delegacije Vladimir Đukanović učestvovaće na zajedničkom sastanku Odbora za odbranu i bezbednost PS NATO i Specijalne grupe za Mediteran i Bliski istok, koji će se održati u Lisabonu i Madridu, od 24. do 28. septembra 2018. godine.

 • Utorak, 18. septembar 2018.

  Predsednica Narodne skupštine sazvala Deseto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je, na zahtev 157 narodnih poslanika, Deseto vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu, za petak, 21. septembar 2018. godine.

 • Utorak, 18. septembar 2018.

  55. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Članovi Odbora održali su 18. septembra 2018. godine, 55. sednicu van sedišta, u Leskovcu, na kojoj im je predstavljen izveštaj o reviziji pravilnosti poslovanja Grada Leskovca za 2016. godinu i odazivnog izveštaja za 2017. godinu.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Subota, 22. septembar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja