Stefan Krkobabić

STEFAN KRKOBABIĆ

Izborna lista

ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU.

Poslanička grupa

Poslanička grupa PUPS - „Tri P“

Politička stranka

Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS)

Datum potvrđivanja poslaničkog mandata

03.08.2020.

Godina rođenja

1989.

Zanimanje

diplomirani menadžer za odnose sa javnošću

Funkcija u Narodnoj skupštini Republike Srbije

  • Potpredsednik Narodne skupštine

Članstvo u odborima

Članstvo u delegacijama

Članstvo u grupama prijateljstva

Mesto prebivališta

Beograd


Biografija

Datum rođenja: 23. februar 1989. godine
Mesto rođenja: Beograd, Srbija
Obrazovanje:
- Gimnazija „Crnjanski“
- Fakultet za kulturu i medije, Univerzitet Megatrend
(zvanje: diplomirani menadžer za odnose s javnošću)

Strani jezici: engleski jezik; španski jezik

Profesionalno i radno iskustvo:

U toku studiranja sa grupom mladih i perspektivnih istomišljenika formirao Udruženje građana „Građanska prava i slobode” koje ima za cilj promociju građanskih prava i sloboda.

Svoj profesionalni i radni angažman započeo je 2012. godine na poziciji Rukovodioca novoformiranog Sektora za ekonomsku politiku i razvoj u Centru za Ekonomsku politiku, prestrukturiranje i razvoj Privredne komore Beograda.

Nakon ostvarenih i zapaženih rezultata na poziciji Rukovodioca Sektora na sednici Upravnog odbora Privredne komore Beograda, u martu 2013. godine, imenovan je za Sekretara Centra za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva. Ostvario je poseban doprinos svojim radnim angažovanjem na daljoj promociji privrede u Gradu Beogradu sa posebnim akcentom i saradnjom sa Zajednicom preduzetnika.

U toku 2015. godine, izabran je odlukom privrednika Grada Beograda, kao najmlađi potpredsednik Privredne komore Beograda u istoriji komorskog sistema Republike Srbije sa 26 godina i posebnim zaduženjima u oblasti razvoja socijalnog preduzetništva.

Posle konsolidacije komorskog sistema u Republici Srbiji u januaru 2017. godine postavljen je na mesto zamenika direktora Privredne komore Beograda – Privredna komora Srbije gde ostaje sve do septembra 2018 godine.

Nakon šest uspešnih godina provedenih u komorskom sistemu Srbije, osniva privredno društvo koje lansira modernu medijsko-informativnu internet platformu koja ima za cilj da brzo i efikasno informiše građane Republike Srbije.

Na sednici Vlade Republike Srbije održane 30.05.2019. godine od strane Vlade Srbije izabran je za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća za razvoj planinskog turizma „Stara Planina”, Knjaževac, gde je za skoro 18 meseci svog mandata uspeo da modernizuje i doprinese kvalitetnom razvoju Javnog preduzeća sa ciljem da se pospeši planinski turizam na prostoru turističkog centra Jabučko ravnište na Staroj Planini.

Nakon poslednje održanih parlamentarnih izbora 21. juna 2020. godine izabran je za narodnog poslanika u 12-tom sazivu Narodne skupštine Republike Srbije na listi Aleksandar Vučić – za našu decu.
Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
nedelja, 26. jun
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja