Odbori, pododbori, radne grupe

47. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

Utorak, 11. decembar 2018. |

Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su na sednici, održanoj 11. decembra, razmotrili Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki savet sudstva. Članovi Odbora odlučili su da predlože Narodnoj skupštini da prihvati navedeni Predlog odluke.

 • Sreda, 5. decembar 2018.

  39. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

  Članovi Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije su, na sednici od 5. decembra, razmotrili izveštaje o radu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija od oktobra 2017. do oktobra 2018. godine.

 • Sreda, 5. decembar 2018.

  94. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Članovi Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo su, na sednici od 5. decembra, razmotrili amandmane koje su podneli Odbor za zaštitu životne sredine, Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, Odbor za pravosuđe, državu upravu i lokalnu samoupravu, kao i narodni poslanici Katarina Rakić i Đorđe Komlenski.

 • Sreda, 5. decembar 2018.

  46. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su, na sednici održanoj 5. decembra 2018. godine, razmotrili više predloga zakona u pojedinostima, koji su na dnevnom redu Četvrte sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2018. godini.

 • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

  36. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

  Na sednici održanoj 3. decembra, članovi Odbora razmatrali su Izveštaj o radu Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge za 2017. godinu.

 • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

  38. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

  Na sednici održanoj 3. decembra, članovi Odbora razmatrali su u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima, Predlog zakona o dopuni Zakona o komunalnim delatnostima i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i vodova.

 • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

  34. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

  Članovi Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku su na sednici od 3. decembra 2018. godine razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmeni i dopunama Zakona o privrednim društvima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o stečaju, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o ulaganjima, Predlog zakona o sticanju prava svojine na zemljištu, objektima i vodovima Rudarsko-topioničarskog basena RTB Bor d.o.o, Bor i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o utvrđivanju javnog interesa i posebnim postupcima eksproprijacije i pribavljanja dokumentacije radi realizacije izgradnje sistema za transport prirodnog gasa „Južni tok“.

 • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

  36. sednica Odborа za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

  Na sednici Odbora, održanoj 3. decembra, razmotren je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o vodama, u pojedinostima.

 • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

  30. sednica Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo

  Odbor za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo je, na sednici održanoj 3. decembra, razmotrio u pojedinostima Predlog zakona o Fondu za nauku Republike Srbije i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o patentima.

 • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

  20. sednica Odbora za zaštitu životne sredine

  Na sednici, održanoj 3. decembra, članovi Odbora razmotrili su amandmane na Predlog zakona o radijacionoj i nuklearnoj sigurnosti i bezbednosti, koji je podnela narodni poslanik Maja Gojković.

 • Ponedeljak, 3. decembar 2018.

  23. sednica Odbora za kulturu i informisanje

  Članovi Odbora za kulturu i informisanje su, na sednici do 3. decembra, razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmenama Zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis.

 • Nedelja, 2. decembar 2018.

  93. sednica Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo

  Na sednici Odbora, održanoj 2. decembra, razmotreno je u pojedinostima više predloga zakona koji su na dnevnom redu Četvrte sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2018. godini.

 • Petak, 30. novembar 2018.

  60. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

  Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su, na sednici održanoj 30. novembra 2018. godine, razmotrili u pojedinostima više predloga zakona koji su na dnevnom redu Četvrte sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2018. godini.

 • Petak, 30. novembar 2018.

  32. sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

  Na sednici održanoj 30. novembra, članovi Odbora su, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, razgovarali na temu „Poslovna sposobnost kao preduslov za uključenost i jednakost osoba sa invaliditetom“.

 • Sreda, 28. novembar 2018.

  57. sednica Odbora za spoljne poslove

  Na sednici održanoj 28. novembra, članovi Odbora za spoljne poslove razmotrili su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Indije o saradnji u oblasti kulture, umetnosti, mladih, sporta i medija.

 • Utorak, 27. novembar 2018.

  45. sednica Odbora pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

  Članovi Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu su na kraćoj sednici, održanoj 27. novembra, razmotrili i dali saglasnost na Pravilnik o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji radnih mesta u stručnoj službi Agencije za borbu protiv korupcije.

 • Utorak, 27. novembar 2018.

  37. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

  Na sednici održanoj 27. novembra, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima, Predlog zakona o dopuni Zakona o komunalnim delatnostima i Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i vodova.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Ponedeljak, 17. decembar
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja