Predsednik

Gojković zakazala vanrednu sednicu za 22. jul, na dnevnom redu sednice i izbor Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti

Četvrtak, 18. jul 2019. |

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je 15. vanredno zasedanje za ponedeljak, 22. jul, na zahtev 159 narodnih poslanika.

 • Utorak, 9. jul 2019.

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Četrnaesto vanredno zasedanje u Jedanaestom sazivu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Četrnaesto vanredno zasedanje za ponedeljak, 15. jul, na zahtev Vlade Republike Srbije, sa pet tačaka dnevnog reda

 • Ponedeljak, 8. jul 2019.

  Gojković se sastala sa šefom Misije OEBS u Srbiji

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa šefom Misije OEBS u Srbiji Andreom Oricijem, sa kojim je razgovarala o nastavku saradnje skupštine Srbije sa ovom organizacijom, kao i nastavku podrške u daljem procesu reformi.

 • Nedelja, 7. jul 2019.

  Gojković čestitala na osvajanju bronzane medalje

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je košarkašicama Srbije osvajanje bronzane medalje na Evropskom prvenstvu.

 • Četvrtak, 4. jul 2019.

  Gojković sazvala Posebnu sednicu za 10. jul, na dnevnom redu razmatranje izveštaja

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je 25. Posebnu sednicu Narodne skupštine za sredu, 10. jula.

 • Sreda, 3. jul 2019.

  Gojković nastavila posetu Sloveniji

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja se nalazi u zvaničnoj poseti Republici Sloveniji, sa predsednikom Državnog zbora Slovenije Dejanom Židanom, na čiji poziv boravi u Sloveniji, obišla je nekoliko kompanija u regionu Prekmurja, koji su uspešni primeri korišćenja fondova Evropske unije.

 • Utorak, 2. jul 2019.

  Gojković se sastala sa predsednikom Državnog saveta Slovenije

  Predsednica Narodne skupštine Rpublike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Državnog saveta Republike Slovenije Alojzom Kovšcom, u okviru zvanične posete Republici Sloveniji.

 • Utorak, 2. jul 2019.

  Gojković se sastala sa predsednikom Slovenije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja se nalazi u zvaničnoj poseti Republici Sloveniji, sastala se danas sa predsednikom Republike Slovenije Borutom Pahorom.

 • Utorak, 2. jul 2019.

  Gojković se sastala sa predsednikom Državnog zbora Slovenije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković započela je zvaničnu posetu Sloveniji susretom sa predsednikom Državnog zbora Slovenije Dejanom Židanom, a na sastanku je ocenjeno da se bilateralni odnosi intenzivno razvijaju u svim oblastima, kao i da dva parlamenta daju veliki doprinos jačanju prijateljskih veza.

 • Nedelja, 30. jun 2019.

  Obraćanje predsednice Narodne skupštine na sastanku IPU povodom Međunarodnog dana parlamentarizma

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvuje danas na sastanku u formatu „kvinteta“, Interparlamentarne unije (IPU) u Ženevi, koji se održava prvi put u istoriji ove najstarije i najveće međunarodne parlamentarne organizacije i koji okuplja rukovodstvo IPU, predsednike parlamenata koji su predsedavali IPU i Srbije, kao domaćina predstojeće skupštine ove organizacije.

 • Petak, 28. jun 2019.

  Gojković zakazala vanrednu sednicu za 8. jul

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je 13. vanredno zasedanje Narodne skupštine za ponedeljak, 8. jula, na zahtev 161 narodnog poslanika.

 • Ponedeljak, 24. jun 2019.

  Gojković sa predsednikom Egipta El Sisijem

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Arapske Republike Egipat Abdel Fatah El Sisijem, u okviru zvanične posete Egiptu.

 • Nedelja, 23. jun 2019.

  Gojković sa predsednikom Parlamenta Egipta, potpisan Memorandum o saradnji

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Arapske Republike Egipat Ali Abdel Alom, na čiji poziv boravi u zvaničnoj poseti Egiptu.

 • Nedelja, 23. jun 2019.

  Gojković čestitala vaterpolistima osvajanje Svetske lige

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je vaterpolistima Srbije osvajanje Svetske lige.

 • Ponedeljak, 17. jun 2019.

  Gojković zakazala vanrednu sednicu za 25. jun

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je 12. vanredno zasedanje za utorak, 25. jun, na zahtev Vlade Republike Srbije.

 • Petak, 14. jun 2019.

  Gojković otvorila skup „Borba protiv nasilja nad starijim ženama“

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je danas skup „Borba protiv nasilja nad starijim ženama“ u susret obeležavanju Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad starijim osobama i istakla da je Skupština Srbije prepoznala važnost ove teme za naše društvo, kao i da na ovaj način želi da se skrene pažnja sveukupne javnosti na nasilje, i zanemarivanje sa kojima se suočavaju stari, kao posebno osetljiva grupa.

 • Utorak, 11. jun 2019.

  Gojković sazvala sednicu za utorak, 18. juna

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je 24. Posebnu sednicu Narodne skupštine Republike Srbije za utorak, 18. juna, sa početkom u 10 časova.

Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4