Predsednik

Gojković uputila saučešće povodom napada u Mančesteru

Utorak, 23. maj 2017. |

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je telegram saučešća predsednicima Donjeg i Gornjeg doma Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva Džonu Berkovu i Lordu Fauleru, povodom napada u Mančesteru.

 • Utorak, 9. maj 2017.

  Gojković i Nkodo Dang potpisali Memorandum o razumevanju

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Panafričkog parlamenta Rodžerom Nkodo Dangom, sa kojim je potpisala Memorandum o razumevanju između dva parlamenta, što je prvi takav memorandum Narodne skupštine sa jednom kontinentalnom organizacijom.

 • Ponedeljak, 8. maj 2017.

  Gojković se obratila Panafričkom parlamentu i imala niz susreta sa predsednicima parlamenata

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, koja boravi u poseti Panafričkom parlamentu na poziv predsednika Rodžera Nkodo Danga, obratila se danas poslanicima Panafričkog parlamenta na otvaranju redovnog plenarnog zasedanja.

 • Petak, 5. maj 2017.

  Nova sednica Narodne skupštine sazvana za četvrtak, 11. maj

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Treću sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine za četvrtak, 11. maj, sa početkom u 10 časova.

 • Petak, 28. april 2017.

  Otvorena izložba Jasenovac - pravo na nezaborav

  Memorijalni skup „Jasenovac - pravo na nezaborav“ održan je večeras u Domu Narodne skupštine, povodom obeležavanja dana proboja Jasenovca, u saradnji srpske i jevrejske akademske zajednice.

 • Sreda, 26. april 2017.

  Gojković se sastala sa predsednikom Parlamenta Kraljevine Švedske

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamenta Kraljevine Švedske Urbanom Alinom, koji boravi u poseti Srbiji, a tom prilikom su naglasili značaj posete za razvoj odnosa dve države, imajući u vidu da se odvija u godini obeležavanja 100-godišnjice diplomatskih odnosa Srbije i Švedske.

 • Ponedeljak, 24. april 2017.

  Gojković imala niz bilateralnih susreta na Konferenciji predsednika parlamenata država članica EU

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, u okviru Konferencije parlamenata država članica Evropske unije, koja se održava u Bratislavi, imala je niz bilateralnih susreta i razgovora sa predsednicima parlamenata država članica Evropske unije na temu evrointegracija Srbije, parlamentarne saradnje i intenziviranja odnosa.

 • Ponedeljak, 24. april 2017.

  Gojković sa predsednicima parlamenata zemalja Evropske unije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković učestvuje na Konferenciji predsednika parlamenata država članica Evropske unije u Bratislavi, kojoj prisustvuje 30 predsednika parlamenata zemalja EU, država kandidata za članstvo u EU, kao i predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani.

 • Petak, 21. april 2017.

  Konferencija za novinare umetnika Mihaila Barišnjikova

  Svetski umetnik Mihail Barišnjikov, koji boravi u Beogradu povodom izvođenja predstave Barišnjikov - Brodski, posetio je Dom Narodne skupštine, gde je razgovarao sa predsednicom Narodne skupštine Majom Gojković i održao konferenciju za medije.

 • Petak, 21. april 2017.

  Gojković se sastala sa predsednikom Parlamentarne grupe prijateljstva za jugoistočnu Evropu Bundestaga

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Grupe prijateljstva sa državama jugoistočne Evrope u Bundestagu Štefanom Albanijem, sa kojim je razgovarala o odnosima Srbije i Nemačke, kao i evrointegracijama Srbije.

 • Četvrtak, 20. april 2017.

  Skup povodom 50 godina od smrti Konrada Adenauera

  Povodom 50 godina od smrti Konrada Adenauera u Domu Narodne skupštine održan je skup pod nazivom „Evropski govor – sa verom u budućnost“.

 • Četvrtak, 20. april 2017.

  Gojković uputila telegram saučešća povodom smrti Raše Popova

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije i Odbora za kulturu i informisanje Maja Gojković uputila je porodici Raše Popova telegram saučešća.

 • Četvrtak, 13. april 2017.

  Gojković čestita Vaskrs

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita Vaskrs građanima Srbije i svim vernicima koji slave ovaj najveći hrišćanski praznik.

 • Utorak, 11. april 2017.

  Gojković sazvala novu sednicu Narodne skupštine za petak, 21. april

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Drugu sednicu Prvog redovnog zasedanja za petak, 21. aprila, sa početkom u 10 časova.

 • Utorak, 11. april 2017.

  Nastavak Prve sednice u sredu, 19. aprila

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković obavestila je narodne poslanike da će Prva sednica Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2017. godini, biti nastavljena u sredu, 19. aprila 2017. godine u 10,00 časova.

 • Ponedeljak, 10. april 2017.

  Gojković u Grčkoj - susret sa predsednikom Grčke i sa predsednikom Parlamenta, formirana parlamentarna Komisija za saradnju

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, u okviru zvanične posete Grčkoj, imala je odvojene susrete sa predsednikom Parlamenta Nikolaosom Vucisom i predsednikom države Prokopisom Pavlopulosom, a tom prilikom je istaknuto da su odnosi dve države, kao i dva naroda istorijski bliski i prijateljski i da je zato važno da se neguju i unapređuju u današnjim savremenim okvirima.

 • Ponedeljak, 10. april 2017.

  Gojković uputila saučešće povodom napada u Egiptu

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je telegram saučešća predsedniku Parlamenta Arapske Republike Egipat Ali Abdel Al Sajed Ahmedu, povodom bombaškog napada u Egiptu.

P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Utorak, 23. maj

Ceo kalendar događaja