Predsednik

Gojković se sastala sa predsednikom Parlamenta Švedske i ministarkom spoljnih poslova

Sreda, 21. mart 2018. |

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas, u okviru zvanične posete Kraljevini Švedskoj, sa predsednikom Parlamenta Urbanom Alinom i ministarkom spoljnih poslova Margot Valstrom.

 • Sreda, 14. mart 2018.

  Gojković se sastala sa potpredsednikom Parlamenta Republike Koreje

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa potpredsednikom Parlamenta Republike Koreje Đu Son Parkom. U razgovoru je istaknuto da dobri i prijateljski odnosi Srbije i Republike Koreje mogu dodatno da se unaprede jačanjem političkog dijaloga i intenzivnijom ekonomskom saradnjom, s obzirom da za to postoji značajan prostor.

 • Ponedeljak, 12. mart 2018.

  Gojković prisustvovala inauguraciji predsednika Čilea

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković prisustvovala je, u ime Republike Srbije, inauguraciji novoizabranog predsednika Republike Čile Migela Huana Sebastijana Pinjerе.

 • Četvrtak, 8. mart 2018.

  Gojković: Žene na selu ne smeju biti zapostavljene

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković je, povodom Međunarodnog praznika žena, 8. marta, na nacionalnoj konferenciji „Žene iz ruralnih krajeva Srbije ravnopravne građanke“, poručila da je Skupština Srbije posvećena stalnom unapređenju zakonske regulative u cilju poboljšanja prava žena, kao i da je važno da se donose ne samo dobri zakoni na papiru, već primenjivi u praksi, i to u svakom delu Srbije, pa tako i u seoskim sredinama.

 • Sreda, 7. mart 2018.

  Održana akcija Jedan na jedan sa narodnom poslanicom

  U suret Međunarodnom prazniku žena, 8. martu, u Skupštini Srbije održana je akcija Ženske parlamentarne mreže „Jedan na jedan sa narodnom poslanicom“, kojom je ostvarena direktna komunikacija predstavnica civilnog društva i narodnih poslanica, tokom koje su građanke, kroz neposredan razgovor, imale mogućnost da iznesu svoje ideje i predloge.

 • Nedelja, 4. mart 2018.

  Gojković čestitala našoj atletičarki osvajanje zlatne medalje

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je našoj atletičarki Ivani Španović osvajanje zlatne medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u atletici.

 • Sreda, 28. februar 2018.

  Predsednica Narodne skupštine sazvala Prvu sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2018. godini

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Prvu sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine za utorak, 6. marta, sa početkom u 10 časova.

 • Sreda, 28. februar 2018.

  Predstavljen Beogradski festival igre

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković naglasila je danas, na predstavljanju 15. jubilarnog Beogradskog festivala igre na tradicionalnoj konferenciji u Domu Narodne skupštine, da je ova manifestacija postala zaštitni znak Beograda, na koji je ponosna čitava Srbija.

 • Utorak, 27. februar 2018.

  Gojković se sastala sa ministrom spoljnih poslova Irana

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova Islamske Republike Iran Mohamadom Džavadom Zarifom. U razgovoru je posebno istaknuto da Srbija i Iran razvijaju dobre i prijateljske bilateralne odnose, kao i da su spremni da produbljuju saradnju na parlamentarnom nivou i u oblasti ekonomije.

 • Petak, 23. februar 2018.

  Gojković sa ministrom spoljnih poslova Gambije

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se ministrom inostranih poslova Gambije Usainom Darboeom.

 • Sreda, 21. februar 2018.

  Konferencija o međugeneracijskoj saradnji i solidarnosti u Skupštini

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković otvorila je danas konferenciju „Međugeneracijska solidarnost i dostojanstveno starenje” u Skupštini Srbije i naglasila da je važno da čitavo društvo - institucije, organizacije civilinog sektora i mediji zajedno rade na širenju pozitivne slike o starenju.

 • Ponedeljak, 19. februar 2018.

  Gojković uputila saučešće predsedniku Parlamenta Irana zbog pada aviona

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je saučešće predsedniku Islamske konsultativne skupštine Islamske Republike Iran Aliju Laridžaniju, povodom pada aviona u Iranu.

 • Sreda, 14. februar 2018.

  Gojković sa predsednikom Kneseta

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Kneseta Države Izrael Juli-Joelom Edelštajnom, na čiji poziv boravi u poseti Izraelu.

 • Utorak, 13. februar 2018.

  Gojković posetila „Jad Vašem“

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković danas je započela posetu Izraelu obilaskom Memorijalnog centra „Jad Vašem“ u Jerusalimu.

 • Nedelja, 11. februar 2018.

  Gojković uputila saučešće predsednicima Državne dume i Saveta Federacije povodom pada aviona

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković uputila je saučešće predsednicima Državne dume i Saveta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Vjačeslavu Volodinu i Valentini Matvijenko, povodom avionske nesreće u Rusiji.

 • Sreda, 31. januar 2018.

  Gojković sa predsednikom Evropskog parlamenta

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Evropskog parlamenta Antoniom Tajanijem, na početku njegove zvanične posete Srbiji.

 • Sreda, 31. januar 2018.

  Gojković raspisala izbore za odbornike Skupštine opštine Smederevska Palanka za 25. mart

  Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju lokalnih izbora u opštini Smederevska Palanka za 25. mart 2018. godine.

P U S Č P S N
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Subota, 24. mart
 • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar događaja