Sreda, 26. maj 2021.

Sedma sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva

Na sednici održanoj 26. maja, članovi Odbora raztmotrili su informacije o radu Ministarstva za brigu o porodici i demografiju za period oktobar – decembar 2020. godine i za period januar – mart 2021. godine.


Informacije o radu za navedeni period obrazložila je pomoćnica ministra za brigu o porodici i demografiju Aleksandra Čamagić, koje su članovi Odbora, nakon rasprave, prihvatili.

U nastavku sednice, Odbor je doneo Odluku o obrazovanju Pododbora za praćenje socijalne politike i smanjenje siromaštva, zadužen za četvrtu grupu nerazvijenih i devastiranih opština i područje AP Kosovo i Metohija. Za predsednika Pododbora izabran je Nenad Krstić, a za članove mr Danijela Vujičić, Ana Čarapić, Milija Miletić, Branimir Spasić i Milanka Jevtović Vukojičić.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Radovan Tvrdišić, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova Odbora: Josip Broz, Vesna Knežević, prof. dr Dragoljub Acković, mr Danijela Vujičić, Vesna Krišanov, Milija Miletić, Nenad Krstić, Milosav Milojević, Milanka Jevtović Vukojičić, Vladimir Grahovac, Smilja Tišma i Milenka Subić.

Odbori vezani za ovu aktivnost


Video (1)

Sreda, 26. maj 2021. | Sedma sednica Odbora za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva 26.05.2021.