Ponedeljak, 14. novembar 2011.

Sazvana Treća sednica Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2011. godini

Predsednica Narodne skupštine prof. dr Slavica Đukić Dejanović sazvala je Treću sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2011. godini, za četvrtak, 17. novembar 2011. godine, sa početkom u 14.00 časova.


Predsednica Narodne skupštine predložila je da se na ovoj sednici razmatra 20 tačaka dnevnog reda i to: Predlog zakona o rehabilitaciji, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o vanrednim situacijama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o policiji, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o platama u državnim organima i javnim službama, Predlog zakona o tržišnom nadzoru, Predlog zakona o zdravstvenoj ispravnosti predmeta opšte upotrebe, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o biocidnim proizvodima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o hemikalijama, koje je podnela Vlada.

Predsednica je predložila da se na ovoj sednici razmatraju i Predlog zakona o potvrđivanju Međunarodne konvencije o pomorskim privilegijama i hipotekama, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o međunarodnom prevozu lakokvarljivih namirnica i specijalnim sredstvima za njihov prevoz (ATP), kao i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Države Kuvajt, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Jermenije, Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Francuske o saradnji u oblasti odbrane i statusu njihovih snaga, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji u oblasti odbrane između Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore, Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Republike Srbije i Crne Gore o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Indonezije o podsticanju i uzajamnoj zaštiti ulaganja, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Savjeta ministara Bosne i Hercegovine o privremenom zapošljavanju državljana Republike Srbije u Bosni i Hercegovini i državljana Bosne i Hercegovine u Republici Srbiji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžan o saradnji u oblasti zaštite životne sredine, koje je podnela Vlada.

Predloženo je da se razmatra i Predlog za izbor izbornog člana prvog sastava Državnog veća tužilaca iz reda advokata, koji je podnela Advokatska komora Srbije.

Sednica će se održati u Domu Narodne skupštine Republike Srbije,Trg Nikole Pašića 13.Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6