16. septembar 2021. Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti mr Igor Bečić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin

16. septembar 2021. Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti mr Igor Bečić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin

Četvrtak, 16. septembar 2021.

Sastanak mr Igora Bečića, predsednika Odbora za kontrolu službi bezbednosti sa Aleksandrom Vulinom, ministrom unutrašnjih poslova

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti Narodne Skupštine Republike Srbije mr Igor Bečić razgovarao je danas sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandarom Vulinom o stanju bezbednosti u Republici Srbiji.


Ministar Vulin je istakao da su sve službe bezbednosti apsolutno posvećene očuvanju mira i stabilnosti.

„Odlučnost predsednika Aleksandra Vučića da Srbija sama odlučuje o sebi i naš ekonomski napredak zahvaljujući kome Srbija jača, takođe, doprinose da se naši građani osećaju sigurno i bezbedno", poručio je ministar Vulin.

Ministar je dodao da će Srbija na čelu sa Vučićem nastaviti da ulaže u policiju i vojsku, ne da bi pretila bilo kome, već da bi bila sposobna i spremna da sačuva svoju stabilnost i bezbednost.

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti mr Igor Bečić pohvalio je rad Ministarstva unutrašnjih poslova, koje posebno u mandatu ministra Vulina ima odlične i zapažene rezultate.

„Rezultati Ministarstva unutrašnjih poslova su itekako vidljivi i veliki, zbog posvećenog rada ministra Vulina, ali i zbog bezrezervne podrške predsednika Srbija Aleksandra Vučića u borbi protiv svih vidova kriminala. Vratilo se poverenje građana u srpsku policiju", istakao je Bečić.

Dodao je da je saradnja između Ministarstva unutrašnjih poslova i Odbora za kontrolu službi bezbednosti Skupštine Srbije na izuzetno visokom nivou i da svi članovi Odbora visoko cene rad Ministarstva unutrašnjih poslova i ministra Vulina.

Mr Igor Bečić je ispred Odbora za kontrolu službi bezbednosti ministru Vulinu uručio plaketu za izuzetan doprinos i jačanje kapaciteta sektora bezbednosti i parlamentarne kontrole službi bezbednosti.Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4