Ponedeljak, 29. jun 2015.

Predsednica Narodne skupštine sazvala 12. vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je, na zahtev Vlade Srbije, 12. vanredno zasedanje Narodne skupštine za četvrtak, 2. jul 2015. godine.


U zahtevu za održavanje vanrednog zasedanja određen je dnevni red sa dve tačke, i to: Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o hipoteci i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga, sa dodatnim protokolom Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga i narednim dodatnim protokolom Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga.

Vlada je, kao podnosilac zahteva za vanredno zasedanje, podnela zahtev i da se četvrtak, 2. jul 2015. godine odredi kao dan predviđen za postavljanje poslaničkih pitanja članovima Vlade.

Zasedanje će se održati u Velikoj sali Doma Narodne skupštine Republike Srbije, Trg Nikole Pašića 13, sa početkom u 10 časova.