Sreda, 8. april 2015.

Predsednica Narodne skupštine sazvala Četvrtu sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Četvrtu sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine za četvrtak, 16. april 2015. godine sa šest tačaka dnevnog reda.


Na dnevnom redu biće Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, koji je podnela grupa od 234 narodna poslanika.
Predsednica Narodna skupštine predložila je za dnevni red i Predlog odluke o izboru sudije koji se prvi put bira na sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki savet sudstva.
Na dnevnom redu biće i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Republike Srbije i Kanade o podsticanju i zaštiti ulaganja, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Jermenije o ekonomskoj, naučnoj i tehničkoj saradnji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Gruzije o saradnji u oblasti turizma i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Kabineta ministara Ukrajine o saradnji u oblasti turizma, koje je podnela Vlada.

Sednica će se održati u Velikoj sali Doma Narodne skupštine sa početkom u 10 časova.