Ponedeljak, 14. novembar 2016.

Peta sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku je na sednici održanoj 14. novembra 2016. godine, razmotrio Predlog Radne grupe Odbora za utvrđivanje ispunjenosti uslova učesnika javnog konkursa za izbor člana Saveta Komisije za zaštitu konkurencije.


Članovi Odbora prihvatili su Predlog zaključka Radne grupe Odbora za utvrđivanje ispunjenosti uslova učesnika javnog konkursa za izbor člana Saveta Komisije za zaštitu konkurencije, kojim je utvrđeno da svi kandidati koji su blagovremeno podneli potrebnu dokumentaciju ispunjavaju uslove i kriterijume iz Zakona zaštite konkurencije i oglašenog javnog konkursa.

U nastavku sednice Odbor je utvrdio Listu kandidata za člana Saveta Komisije za zaštitu konkurencije. Od devet kandidata koji su se prijavili na konkurs za izbor člana Saveta Komisije za zaštitu konkurencije - prof. dr Radovan Vukadinović, prof. dr Sanja Danković Stepanović, mr Mitar Drobnjaković, doc. dr Milan Kostić, prof. dr Siniša Ognjanović, Mladen Radović, doc. dr Dragutin Radosavljević i Petar Trojanović, Odbor je izabrao Čedomira Radojčića za kandidata za člana Saveta Komisije za zaštitu konkurencije, a Predlog će biti dostavljen Narodnoj skupštini na razmatranje i odlučivanje.

Članovi Odbora su za predstavnika predlagača na plenarnoj sednici Narodne skupštine za kandidata za člana Saveta Komisije za zaštitu konkurencije izabrali predsednicu Odbora, Snežanu B. Petrović.

Pod tačkom razno Odbor je izabrao dva predstavnika Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku za Komisiju za sprovođenje postupka za izbor kandidata za predsednika i članove Saveta Agencije za energetiku Republike Srbije, Snežanu B. Petrović i dr Aleksandru Tomić.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora Snežana B. Petrović, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora: Stanislava Janošević, Jelena Mijatović, Tomislav Ljubenović, Ivan Manojlović, Nataša Jovanović, Radmilo Kostić, Zoran Bojanić, Branislav Mihajlović, dr Aleksandra Tomić i prof. dr Vladimir Marinković.


Odbori vezani za ovu aktivnost


Video (1)

Ponedeljak, 14. novembar 2016. | Peta sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku 14.11.2016.Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
nedelja, 2. oktobar
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja