23. oktobar 2020. Nacionalni savet Srba Slovenije čestitao Ivici Dačiću izbor na mesto predsednika Narodne skupštine Republike Srbije

23. oktobar 2020. Nacionalni savet Srba Slovenije čestitao Ivici Dačiću izbor na mesto predsednika Narodne skupštine Republike Srbije

Petak, 23. oktobar 2020.

Nacionalni savet Srba Slovenije čestitao Ivici Dačiću izbor na mesto predsednika Narodne skupštine Republike Srbije

Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić primio je čestitku Nacionalnog saveta Srba Slovenije povodom izbora na mesto predsednika Narodne skupštine.


U čestitki se navodi:

Nacionalni savet Srba Slovenije je obradovan činjenicom da ste upravo Vi izabrani za Predsednika Narodne Skupštine Republike Srbije u uverenju da ćete i tu funkciju obavljati uspešno, kao i sve druge, koje ste obavljali u Vašoj dugogodišnjoj političkoj karijeri.

Srbi u Sloveniji veruju da će u Vama imati odličnog sagovornika ne samo u institucionalnom pogledu, nego i kada su u pitanju preporuke za rešavanje našeg statusnog pitanja.

Želimo Vam uspešno vođenje Narodne Skupštine Republike Srbije, ali i nastavak dobre saradnje između Narodne Skupštine Republike Srbije i Državnog zbora Republike Slovenije u kojem ima važnu ulogu i naš predsednik mr Branislav Rajić.

Sa velikim uvažavanjem i najboljim željama!

Nikola Todorović
SEKRETAR NSSS


Foto galerija