Ponedeljak, 24. maj 2004. - Petak, 28. maj 2004.

Dvanaesta sednica Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2004. godini

Za Dvanaestu sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2004. godini, koju je predsednik Narodne skupštine Predrag Marković sazvao za ponedeljak, 24. maj sa početkom u 10 časova, usvojen je sledeći dnevni red:1. Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakonika o krivičnom postupku, koji je podnela Vlada Republike Srbije,2. Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o osnovama obrazovanja i vaspitanja, koji je podnela Vlada Republike Srbije,3. Predlog zakona o lekovima i medicinskim sredstvima, koji je podnela Vlada Republike Srbije.


Za Dvanaestu sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2004. godini, koju je predsednik Narodne skupštine Predrag Marković sazvao za ponedeljak, 24. maj sa početkom u 10 časova, usvojen je sledeći dnevni red:

1. Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakonika o krivičnom postupku, koji je podnela Vlada Republike Srbije,

2. Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o osnovama obrazovanja i vaspitanja, koji je podnela Vlada Republike Srbije,

3. Predlog zakona o lekovima i medicinskim sredstvima, koji je podnela Vlada Republike Srbije.

Prvog dana rada, Narodna skupština je počela pretres u načelu o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakonika i krivičnom postupku.

Drugog dana rada (25. maj) Narodna skupština je okončala pretres u načelu i počela pretres u pojedinostima i Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakonika o krivičnom postupku.

Trećeg dana rada (26. maj) narodni poslanici su zaključili pretres u pojedinostima o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakonika o krivičnom postupku i započeli pretres u načelu o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o osnovama obrazovanja i vaspitanja.

Četvrtog dana rada (27. maj) Narodna skupština je obavila načelni i pretres u pojedinostima o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o osnovama Zakona o osnovama obrazovanja i vaspitanja.

Na početku petog dana rada (28. maj) predsedavajući, podpredsednik Narodne skupštine Vojislav Mihajlović je obavestio narodne poslanike da je Vlada Republike Srbije povukla iz procedure Predlog zakona o lekovima i medicinskim sredstvima i odredio, odmah u nastavku rada Dan za glasanje.

U Danu za glasanje Narodna skupština je usvojila u celini Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakonika o krivičnom postupku o Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja.

Pošto je Narodna skupština obavila razmatranje svih tačaka dnevnog reda i odlučivanje o njima, predsedavajući je zaključio Dvanaestu sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2004. godini.Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2