Ponedeljak, 9. novembar 2009.

Delegacija Odbora za inostrane poslove otputovala u zvaničnu posetu Kini

Na poziv Komiteta za međunarodne odnose Svekineskog narodnog kongresa, delegacija Odbora za inostrane poslove Narodne skupštine Republike Srbije, koju predvodi predsednik Odbora prof. dr Dragoljub Mićunović, otputovala je u zvaničnu posetu Narodnoj Republici Kini. Tokom boravka u ovoj zemlji, naša delegacija će imati više susreta sa najvišim kineskim zvaničnicima.Na poziv Komiteta za međunarodne odnose Svekineskog narodnog kongresa, delegacija Odbora za inostrane poslove Narodne skupštine Republike Srbije, koju predvodi predsednik Odbora prof. dr Dragoljub Mićunović, otputovala je u zvaničnu posetu Narodnoj Republici Kini.

Tokom boravka u ovoj zemlji, naša delegacija će imati više susreta sa najvišim kineskim zvaničnicima. Predviđen je susret sa Zhou Tienong-om, potpredsednikom Svekineskog narodnog kongresa, a naša delegacija će u kineskom Parlamentu prisustvovati sednici kojoj će predsedavati Ma Wenpu, potpredsednik Komiteta za međunarodne odnose Svekineskog narodnog kongresa i predsednik Grupe prijateljstva Srbije i Kine.

Parlamentarci iz Srbije će se takođe sastati sa Zhang Zhijun-om, zamenikom ministra inostranih poslova NR Kine za Evropu i Zhao Shaohua, zamenicom ministra kulture.

U delegaciji Odbora za inostrane poslove su narodni poslanici Nataša Vučković, Željko Ivanji i Vesna Pešić.Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
subota, 13. avgust
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja