Ponedeljak, 24. februar 2020.

64. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku održao je sednicu 24. februara na kojoj su razmotreni predlozi zakona iz nadležnosti Odbora koji su na dnevnom redu Dvadeset šestog vanrednog zasedanja Narodne skupštine u Jedanaestom sazivu.


Predloge zakona obrazložili su predstavnici Ministarstva rudarstva i energetike i
Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Članovi Odbora prihvatili su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Turske o industriji i tehnologiji, Predlog zakona o potvrđivanju Konvencije o kontroli i žigosanju predmeta od dragocenih metala, sa aneksima I i II, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske o saradnji na izgradnji, upravljanju, održavanju, rekonstrukciji i sanaciji gasovoda za transport prirodnog gasa koji prolazi preko državne granice, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Grenade o ekonomskoj saradnji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore o uzajamnom priznavanju kvalifikovanih usluga od poverenja koje se pružaju u Republici Srbiji i usluga sertifikovanja za elektronske transakcije koje se pružaju u Crnoj Gori, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Kraljevine Maroko o trgovinskoj i ekonomskoj saradnji, i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji u oblasti turizma između Vlade Republike Srbije i Vlade Komonvelta Dominike, koje je podnela Vlada.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora Snežana B. Petrović, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora dr Aleksandra Tomić, Stanislava Janošević, Nataša St. Jovanović, Milimir Vujadinović, Zoran Bojanić, Dragan Veljković, Snežana Paunović, prof. dr Vladimir Marinković i Ana Čarapić.

Odbori vezani za ovu aktivnost


Video (1)

Ponedeljak, 24. februar 2020. | 64. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku 24.02.2020.Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4