Ponedeljak, 28. decembar 2015.

40. sednica Odbora za kulturu i informisanje

Na sednici Odbora za kulturu i informisanje održanoj 28. decembra, članovi Odbora su obavili razgovor sa predloženim kandidatima za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije ispred ovlašćenih predlagača: nadležni odbor Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine i crkve i verske zajednice, zajedničkim dogovorom.


Članovi Odbora obavili su razgovor sa predloženim kandidatima za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, koje je predložio nadležni odbor Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, Sinišom Isakovim i Vladimirom Barovićem.

U nastavku sednice, članovi Odbora su obavili razgovor sa predloženim kandidatima za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, koje su, zajedničkim dogovorom, predložile crkve i verske zajednice, Aleksandrom Janković i Nenadom Draškovićem.

Odbor je zaključio da listu kandidata, koju je podneo ovlašćeni predlagač, nadležni odbor Skupštine AP Vojvodine, na kojoj se nalaze Siniša Isakov i Vladimir Barović i listu kandidata ovlašćenog predlagača crkve i verske zajednice, na kojoj se nalaze Aleksandra Janković i Nenad Drašković, dostavi Narodnoj skupštini, jer su se stekli uslovi za sprovođenje postupka za izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, na period od pet godina.

U nastavku rada, članovi Odbora utvrdili su listu svih prijavljenih kandidata koji ispunjavaju uslove javnog konkursa za izbor kandidata za članove Programskog saveta Javne medijske ustanove Radio-televizija Srbije. Članovi Odbora će, kao sledeći korak, obaviti razgovor sa kandidatima koji ispunjavaju uslove javnog konkursa za izbor kandidata za članove Programskog saveta Javne medijske ustanove Radio-televizija Srbije.

Sednici je predsedavala Vesna Marjanović, predsednica Odbora, a prisustvovali su članovi Odbora Jelena Mijatović, Branka Karavidić, Srđan Dragojević, Mirjana Andrić, Milorad Cvetanović, Mira Petrović, Sanja Nikolić, Milena Turk, Aleksandar Čotrić, Nebojša Tatomir, Nenad Milosavljević, Dušica Stojković i Milan Stevanović.


Odbori vezani za ovu aktivnost


Video (1)

Ponedeljak, 28. decembar 2015. | 40. sednica Odbora za kulturu i informisanje 28.12.2015.Prethodni mesec Sledeći mesec
P U S Č P S N
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
nedelja, 2. oktobar
  • Nema najava za izabrani datum

Ceo kalendar dogadjaja