Ponedeljak, 6. septembar 2021.

30. sednica Odbora za spoljne poslove

Članovi Odbora za spoljne poslove su na sednici, održanoj 6. septembra 2021. godine, razmotrili i predložili Narodnoj skupštini da usvoji Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Ruske Federacije o osnivanju i uslovima delatnosti kulturno-informativnih centara i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Kabineta ministara Ukrajine o izmenama Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Kabineta ministara Ukrajine o ukidanju viza za njihove državljane, koje je podnela Vlada.


Članovi Odbora usvojili su izveštaj o realizovanim posetama u prethodnom periodu, kao i inicijative za posete u narednom periodu.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora prof. dr Žarko Obradović, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova Odbora: Ana Karadžić, Stefan Srbljanović, Ljiljana Malušić, Elvira Kovač, dr Milorad Mijatović, Dubravka Filipovski, Lav-Grigorije Pajkić, Đorđe Todorović, Dragan Šormaz, Milan Jugović, Vesna Marković i Dušica Stojković.


Odbori vezani za ovu aktivnost


Video (1)

Ponedeljak, 6. septembar 2021. | 30. sednica Odbora za spoljne poslove 06.09.2021.