Председник

  • Уторак, 9. октобар 2018.

    Гојковић са председником Државне думе Русије

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која учествује на 3. састанку председника парламената земаља Евроазије у Турској, састала се данас са председником Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјечиславом Володином.

  • Петак, 5. октобар 2018.

    Гојковић са председницима парламената Мађарске и Словеније

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која учествује на Петој Конференцији парламената Дунавског региона у Будимпешти, састала се данас са председником Парламента Мађарске Ласлом Ковером.

  • Петак, 5. октобар 2018.

    Гојковић на Конференцији парламената Дунавског региона

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић истакла је на Петој Конферецији парламената Дунавског региона у Будимпешти да је од изузетног значаја да регион препозна и сагледа утицај климатских промена на пољопривреду, грану привреде која је у већини подунавских земаља од све већег стратешког интереса и да је на парламентима да путем законодавне активности и својих надлежности допринесу бољем суочавању са климатским променама.

  • Четвртак, 27. септембар 2018.

    Гојковић отворила изложбу „Уметност која чека правду“

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је данас изложбу „Уметност која чека правду“ у Дому Народне скупштине, посвећену несталим сликама, скулптурама и мобилијару у догађајима 5. октобра 2000. године.

  • Среда, 26. септембар 2018.

    Гојковић и Чубриловић потписали Меморандум о формирању парламентарне Комисије за сарадњу

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Народне скупштине Републике Српске Недељком Чубриловићем, а након сусрета потписан је Меморандум о образовању Kомисије за сарадњу Народне скупштине Србије и Народне скупштине Републике Српске.

  • Понедељак, 24. септембар 2018.

    Председница Народне скупштине сазвала Прву седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2018. години

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Прву седницу Другог редовног заседања за уторак, 2. октобар, са почетком у 10 часова.

  • Четвртак, 20. септембар 2018.

    Гојковић о улози жена на Евроазијском женском форуму у Санкт Петербургу

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић обратила се данас на Другом евроазијском женском форуму „Жене за глобалну безбедност и одрживи развој“, у Санкт Петербургу, на коме учествују представници 110 држава, а који је отворио председник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин.

  • Четвртак, 20. септембар 2018.

    Гојковић се састала са председницом Савета Руске Фeдерације

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која учествује на Другом евроазијском женском форуму у Санкт Петербургу, састала се данас са председницом Савета Федерације Федералне скупштине Руске Федерације Валентином Матвијенко.

  • Уторак, 18. септембар 2018.

    Председница Народне скупштине сазвала Десето ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је, на захтев 157 народних посланика, Десето ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву, за петак, 21. септембар 2018. године.

  • Понедељак, 17. септембар 2018.

    Гојковић на Генералној конференцији МААЕ

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић која, као шеф делегације Републике Србије, учествује на годишњем заседању 62. Генералне конференције Међународне агенције за атомску енергију (МААЕ) у Бечу, истакла је да ће Република Србија наставити да пружа снажну подршку глобалним напорима међународне заједнице, усмереним на јачање ефикасних механизама у борби против недозвољене трговине нуклеарним материјалима и другим изворима зрачења.

  • Субота, 15. септембар 2018.

    Гојковић са потпредседником Индије

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са потпредседником Републике Индије и председником Горњег дома парламента Индије М. Венкајом Наидуом, а том приликом је оцењено да посета има историјски значај, јер је прва посета председника Горњег дома Парламента Индије и уједно прва посета високог званичника након више деценија.

  • Субота, 15. септембар 2018.

    Судије положиле заклетву у Народној скупштини

    Судије, које су први пут изабране на судијску функцију положиле су данас заклетву, у Народној скупштини, пред председницом парламента Мајом Гојковић.

  • Четвртак, 13. септембар 2018.

    Гојковић сазвала посебну седницу за суботу, 15. септембра

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Деветнаесту посебну седницу Народне скупштине Републике Србије за суботу, 15. септембра, на којој ће се обратити потпредседник Индије и председавајући Савета држава М. Венкаја Наиду.

  • Среда, 12. септембар 2018.

    Гојковић посетила Велико Трново

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, у оквиру званичне државне посете Бугарској, посетила је Велико Трново, где је разговарала са градоначелником Данијелом Пановим.

  • Уторак, 11. септембар 2018.

    Гојковић са председником Бугарске

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која борави у званичној државној посети Бугарској, састала се данас са председником Бугарске Руменом Радевим.

  • Уторак, 11. септембар 2018.

    Гојковић са председницом Парламента Бугарске

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић започела је данас званичну државну посету Бугарској састанком са председницом Народног собрања Републике Бугарске Цветом Карајанчев.

  • Среда, 5. септембар 2018.

    Гојковић се састала са Чубриловићем и Додиком, договорено формирање заједничке парламентарне комисије

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас у Бања Луци са председником Народне скупштине Републике Српске Недељком Чубриловићем, а заједнички је оцењено да је ова посета још једна потврда највишег степена блискости, братских односа и узајамне упућености Србије и Републике Српске.

  • Уторак, 21. август 2018.

    Гојковић честита Курбан бајрам

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је свим грађанима Србије исламске вере Курбан бајрам.

  • Понедељак, 20. август 2018.

    Изјава председнице Народне скупштине поводом расписивања избора за Националне савете националних мањина

    "Национални савети националних мањина, којима су поверена јавна овлашћења да учествују у одлучивању или да самостално одлучују о појединим питањима из области културе, образовања, обавештавања и службене употребе језика и писама у циљу остваривања колективних права националних мањина на самоуправу у тим областима, нису замена за политичке странке, нити ће то икада бити. Народна скупштина Републике Србије је усвојила Закон о изменама и допунама Закона о националним саветима националних мањина, који је добио подршку како у Парламенту, тако и у самом процесу припреме од свих релевантних учесника.

  • Субота, 28. јул 2018.

    Гојковић честитала ватерполистима освајање злата

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је ватерполистима Србије освајање златне медаље на Европском првенству.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
четвртак, 28. март

Цео календар догађаја

Будите у току