Председник

  • Петак, 27. јул 2018.

    Гојковић отворила изложбу „Заједно побеђујемо“ у Дому Народне скупштине

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је изложбу „Заједно побеђујемо“ у знак прославе стогодишњице „Дана Србије“ у Сједињеним Државама 28. јула 1918. године и том приликом нагласила да је потребно да се подсетимо светлих страница заједничке историје, што представљају најбољи темељ за надоградњу наших односа, даље јачање поверења и бољег међусобног разумевања, тако неопходног за решавање сложених проблема према којима смо заједнички окренути.

  • Четвртак, 26. јул 2018.

    Гојковић са председником Државе Израел

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Државе Израел Рувеном Ривлином и том приликом истакла да две државе негују добре и пријатељске везе током 25 година, од када су поново успостављени дипломатски односи, као и да сарадња два народа, на коју смо веома поносни, сеже далеко у прошлост.

  • Среда, 25. јул 2018.

    Гојковић осудила поступак народне посланице

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић осуђује увреде народне посланице Српске радикалне странке Вјерице Радете, које је изнела поводом смрти Хатиџе Мехмедовић, председнице Удружења „Мајке Сребренице“.

  • Уторак, 24. јул 2018.

    Гојковић упутила телеграм саучешћа Грчкој

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић упутила је саучешће председнику Парламента Грчке Николаосу Вуцису, због губитка људских живота у пожару у близини Атине.

  • Понедељак, 23. јул 2018.

    Гојковић са председником Парламента Кипра

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Представничког дома Републике Кипар Деметрисом Силурисом, који борави у званичној посети Републици Србији.

  • Субота, 21. јул 2018.

    Гојковић на обележавању 300 година Пожаревачког мира

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић присуствовала је у Пожаревцу свечаном обележавању 300 година од потписивања Пожаревачког мира и том приликом нагласила да је Пожаревац, као место где су велике силе тог времена постигле мировни договор, постао део историје не само Србије и овог региона, већ и читаве Европе.

  • Петак, 20. јул 2018.

    Гојковић са министарском спољних послова Суринама

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са министарком спољних послова Републике Суринам Илдиз Дебором Полак Беил и том приликом захвалила на доношењу веома важне одлуке о повлачењу признања једнострано проглашене независности Косова и Метохије, која је заснована на поштовању и уважавању Повеље УН и Резолуције СБ УН 1244.

  • Четвртак, 19. јул 2018.

    Председница Народне скупштине сазвала Осамнаесту посебну седницу Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је 18. Посебну седницу Народне скупштине за понедељак, 23. јула, на којој ће се обратити председник Представничког дома Републике Кипар Деметрис Силурис, који ће боравити у званичној посети Републици Србији.

  • Четвртак, 19. јул 2018.

    Гојковић са председником Парламента Арапске Републике Египат

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Парламента Арапске Републике Египат Али Абдел Ал Ахмедом, а на састанку је истакнуто да ће ова посета као прва, историјска посета председника Парламента Египта Србији, отворити нова врата парламентарне и укупне сарадње две земље.

  • Понедељак, 16. јул 2018.

    Председница Народне скупштине сазвала Седамнаесту посебну седницу Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је 17. Посебну седницу за четвртак, 19. јула, на којој ће се народним посланицима обратити председник Представничког дома Арапске Републике Египaт Али Абдел Ал.

  • Понедељак, 16. јул 2018.

    Гојковић донела одлуку о расписивању избора за Скупштину општине Мајданпек

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић донела је данас одлуку о расписивању избора за одборнике Скупштине општине Мајданпек, за 2. септембар 2018. године.

  • Недеља, 15. јул 2018.

    Гојковић честитала Ђоковићу освајање Вимблдона

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је Новаку Ђоковићу освајање Вимблдона.

  • Петак, 13. јул 2018.

    Председница Народне скупштине сазвала Девето ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је, на захтев 154 народна посланика, Девето ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву, за уторак, 17. јул 2018. године.

  • Четвртак, 12. јул 2018.

    Гојковић са председницима парламената централне и источне Европе

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која учествује на 3. самиту председника парламената централне и источне Европе у Варшави, истакла је да питање миграција по сложености и последицама налаже координисану, одлучну и пажљиву акцију на националном, регионалном и глобалном плану.

  • Понедељак, 9. јул 2018.

    Гојковић се састала са Питом Мароком

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са замеником помоћника државног секретара Сједињених Америчких Држава и шефом Бироа операција везаних за сукобе и стабилизацију Питом Мароком.

  • Уторак, 3. јул 2018.

    Гојковић се састала са Петром Порошенком

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Украјине Петром Порошенком, а том приликом је истакнуто да посета председника Украјине има велики значај у склопу обостраног опредељења за јачање билатералне сарадње.

  • Четвртак, 28. јун 2018.

    Гојковић осуђује претње народног посланика упућене председнику Републике Србије

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић најоштрије осуђује претње народног посланика Славише Ристића упућене председнику Републике Србије Александру Вучићу.

  • Среда, 27. јун 2018.

    Гојковић се састала са председником Представничког дома Парламента Краљевине Мароко

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Представничког дома Парламента Краљевине Мароко Хабибом Ел Малкијем, који борави у званичној посети Републици Србији.

  • Уторак, 26. јун 2018.

    Јавна расправа о Нацрту закона о родној равноправности у Народној скупштини

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је јавну расправу о Нацрту закона о родној равноправности у Скупштини Србије и том приликом истакла да је кључни циљ новог закона да се модерним и квалитетним решењима омогући достизање пуне родне равноправности и оствари додатни напредак у борби против насиља над женама, већој заступљености и економском оснаживању жена, као и спречавању дискриминације приликом запошљавања и напредовања.

  • Четвртак, 21. јун 2018.

    Гојковић се састала са председником Бугарске

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Републике Бугарске Руменом Радевим, који борави у званичној посети Србији.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
субота, 27. април
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току