Радна тела

  • Петак, 7. децембар 2018.

    Друга седница Комисије за контролу извршења кривичних санкција

    На Другој седници Комисије за извршење кривичних санкција, одржаној 7. децембра, размотрен је План рада Комисије.

  • Петак, 7. децембар 2018.

    58. седница Одбора за спољне послове

    На седници одржаној 7. децембра, чланови Одбора за спољне послове усвојили су четири иницијативе за посете, констатовали редовне активности сталних делегација, усвојили извештаје о реализованим посетама и констатовали реализоване парламентарне и остале контакте.

  • Четвртак, 6. децембар 2018.

    61. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници одржаној 6. децембра 2018. године, размотрили предлоге одлука о финансијским плановима ДРИ и Фискалног савета.

  • Четвртак, 6. децембар 2018.

    Шеста седница Одбора за права детета

    На седници, одржаној 6. децембра, чланови Одбора размотрили су Предлог за организовање јавног слушања о иницијативи „Наше дете – наша одлука“, за измене и допуне Породичног закона.

  • Среда, 5. децембар 2018.

    39. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    Чланови Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације су, на седници од 5. децембра, размотрили извештаје о раду Министарства трговине, туризма и телекомуникација од октобра 2017. до октобра 2018. године.

  • Среда, 5. децембар 2018.

    94. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Чланови Одбора за уставна питања и законодавство су, на седници од 5. децембра, размотрили амандмане које су поднели Одбор за заштиту животне средине, Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, Одбор за правосуђе, државу управу и локалну самоуправу, као и народни посланици Катарина Ракић и Ђорђе Комленски.

  • Среда, 5. децембар 2018.

    46. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 5. децембра 2018. године, размотрили више предлога закона у појединостима, који су на дневном реду Четврте седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2018. години.

  • Понедељак, 3. децембар 2018.

    36. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници одржаној 3. децембра, чланови Одбора разматрали су Извештај о раду Регулаторне агенције за електронске комуникације и поштанске услуге за 2017. годину.

  • Понедељак, 3. децембар 2018.

    38. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници одржаној 3. децембра, чланови Одбора разматрали су у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о радном времену посаде возила у друмском превозу и тахографима, Предлог закона о допуни Закона о комуналним делатностима и Предлог закона о изменама и допунама Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова.

  • Понедељак, 3. децембар 2018.

    34. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    Чланови Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику су на седници од 3. децембра 2018. године размотрили у појединостима Предлог закона о измени и допунама Закона о привредним друштвима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о стечају, Предлог закона о изменама и допунама Закона о улагањима, Предлог закона о стицању права својине на земљишту, објектима и водовима Рударско-топионичарског басена РТБ Бор д.о.о, Бор и Предлог закона о изменама и допунама Закона о утврђивању јавног интереса и посебним поступцима експропријације и прибављања документације ради реализације изградње система за транспорт природног гаса „Јужни ток“.

  • Понедељак, 3. децембар 2018.

    36. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници Одбора, одржаној 3. децембра, размотрен је Предлог закона о изменама и допунама Закона о водама, у појединостима.

  • Понедељак, 3. децембар 2018.

    30. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

    Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво је, на седници одржаној 3. децембра, размотрио у појединостима Предлог закона о Фонду за науку Републике Србије и Предлог закона о изменама и допунама Закона о патентима.

  • Понедељак, 3. децембар 2018.

    20. седница Одбора за заштиту животне средине

    На седници, одржаној 3. децембра, чланови Одбора размотрили су амандмане на Предлог закона о радијационој и нуклеарној сигурности и безбедности, који је поднела народни посланик Маја Гојковић.

  • Понедељак, 3. децембар 2018.

    23. седница Одбора за културу и информисање

    Чланови Одбора за културу и информисање су, на седници до 3. децембра, размотрили у појединостима Предлог закона о изменама Закона о привременом уређивању начина наплате таксе за јавни медијски сервис.

  • Недеља, 2. децембар 2018.

    93. седница Одбор за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора, одржаној 2. децембра, размотрено је у појединостима више предлога закона који су на дневном реду Четврте седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2018. години.

  • Петак, 30. новембар 2018.

    60. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници одржаној 30. новембра 2018. године, размотрили у појединостима више предлога закона који су на дневном реду Четврте седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2018. години.

  • Петак, 30. новембар 2018.

    32. седницa Oдбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници одржаној 30. новембра, чланови Одбора су, поводом обележавањa Међународног дана особа са инвалидитетом, разговарали на тему „Пословна способност као предуслов за укљученост и једнакост особа са инвалидитетом“.

  • Среда, 28. новембар 2018.

    57. седница Одбора за спољне послове

    На седници одржаној 28. новембра, чланови Одбора за спољне послове размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Индије о сарадњи у области културе, уметности, младих, спорта и медија.

  • Уторак, 27. новембар 2018.

    45. седница Одбора правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су на краћој седници, одржаној 27. новембра, размотрили и дали сагласност на Правилник о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у стручној служби Агенције за борбу против корупције.

  • Уторак, 27. новембар 2018.

    37. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници одржаној 27. новембра, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о изменама и допунама Закона о радном времену посаде возила у друмском превозу и тахографима, Предлог закона о допуни Закона о комуналним делатностима и Предлога закона о изменама и допунама Закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
понедељак, 29. април

Цео календар догађаја

Будите у току