Радна тела

  • Среда, 10. октобар 2018.

    Прва седница Радне групе за прaва националних мањина

    На Првој седници Радне групе за права националних мањина, одржаној 10. октобра, размотрена су питања везана за изборе за националне савете националних мањина и остваривање права народних посланика припадника националних мањина да се служе својим језиком у обраћању у Народној скупштини.

  • Среда, 10. октобар 2018.

    22. седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности на 22. седници одржаној 10. октобра 2018. године разматрао је и усвојио Извештај о раду Безбедносно-информативне агенције и Извештај о стању безбедности Републике Србије за претходни период. Директор Агенције Братислав Гашић и припадници Агенције информисали су чланове Одбора о актуелном стању безбедности у Републици Србији.

  • Уторак, 9. октобар 2018.

    Четврта седница Одбора за права детета

    На седници, одржаној 9. октобра, чланови Одбора информисали су се о иницијативи „Наше дете-наша одлука“ – Предлог за измену и допуну породичног закона.

  • Уторак, 9. октобар 2018.

    83. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници одржаној 9. октобра 2018. године, чланови Одбора за уставна питања и законодавство размотрили су амандмане на Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине.

  • Петак, 5. октобар 2018.

    15. седница Одбора за заштиту животне средине

    На седници, одржаној 5. октобра 2018. године, чланови Одбора размотрили су амандмане на Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине.

  • Среда, 3. октобар 2018.

    51. седница Одбора за спољне послове

    На седници одржаној 3. октобра, чланови Одбора за спољне послове усвојили су седам иницијатива за посете, констатовали редовне активности сталних делегација, усвојили извештаје о реализованим посетама и констатовали реализоване парламентарне и остале реализоване контакте.

  • Уторак, 2. октобар 2018.

    82. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Чланови Одбора за уставна питања и законодавство су, на седници, одржаној 2. октобра, размотрили Предлог одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2018. годину, који је поднела Влада.

  • Уторак, 2. октобар 2018.

    14. седница Одбора за заштиту животне средине

    На седници, Одбора за заштиту животне средине, одржане 2. октобра, чланови Одбора размотрили су више предлога закона које је поднела Влада, а који се налазе на дневном реду Прве седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2018. години.

  • Уторак, 2. октобар 2018.

    57. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници одржаној 2. октобра 2018. године, размотрили Предлог одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2018. годину.

  • Понедељак, 1. октобар 2018.

    33. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници Одбора, одржаној 1. октобра, чланови Одбора размотрили су досадашњу реализацију подстицаја у пољопривреди, као и могуће измене у закону којим се уређује пољопривредно земљиште.

  • Петак, 28. септембар 2018.

    81. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници одржаној 28. септембра, Одбор за уставна питања и законодавство је размотрио више предлога закона које је поднела Влада, а који су предложени за дневни ред Прве седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2018. години.

  • Четвртак, 27. септембар 2018.

    44. седница Одбора за европске интеграције

    Одбор за европске интеграције је, на седници одржаној 27. септембра 2018. године, размотрио Извештај о преговорима о приступању Републике Србије Европској унији током председавања Републике Естоније (јун–децембар 2017) и Извештај о спровођењу Националног програма за усвајање правних тековина ЕУ (НПАА), за друго тромесечје 2018. године.

  • Четвртак, 27. септембар 2018.

    56. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници од 27. септембра, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрили су Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини.

  • Среда, 26. септембар 2018.

    80. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници, од 26. септембра, чланови Одбора размотрили су амандмане на више предлога закона, које је поднела Влада, а који се налазе на дневном реду Десетог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву.

  • Уторак, 25. септембар 2018.

    30. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници од 25. септембра, чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва размотрили су у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о пензијском и инвалидском осигурању.

  • Уторак, 25. септембар 2018.

    28. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

    Одбор за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво размотрио је, на седници од 25. септембра, предлоге закона о изменама и допунама закона о високом образовању и о професијама од посебног значаја за Републику Србију и условима за њихово обављање, у појединостима.

  • Понедељак, 24. септембар 2018.

    55. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници од 24. септембра, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрили су оставку, коју је на функцију народног посланика поднео Иван Манојловић и усвојили Извештај којим се предлаже Народној скупштини да констатује престанак мандата народном посланику.

  • Петак, 21. септембар 2018.

    39. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбра, одржаној 21. септембра, размотрен је Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Француске о размени и узајамној заштити тајних података, који је поднела Влада, а дневни ред је допуњен и предлогом Одлуке о престанку функције председника Основног суда у Сомбору, који је одлуком Високог савета судства изабран за судију Вишег суда у Сомбору.

  • Петак, 21. септембар 2018.

    17. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 21. септембра, размотрен је Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Тунис о сарадњи у области одбране, који је поднела Влада, као и предлог Владе за давање сагласности за привремену примену Споразума о измени Споразума о оперативној и стратешкој сарадњи између Републике Србије и Европске полицијске канцеларије.

  • Петак, 21. септембар 2018.

    30. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници Одбора, одржане 21. септембра, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Хонгконшке међународне конвенције о безбедном и еколошки прихватљивом рециклирању бродова, 2009, који је поднела Влада.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
понедељак, 13. мај

Цео календар догађаја

Будите у току