Радна тела

  • Понедељак, 11. фебруар 2019.

    95. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Чланови Одбора за уставна питања и законодавство су, на седници одржаној 11. фебруара, размотрили предлоге закона који су на дневном реду Једанаестог ванредног заседања Народне скупштине у Једанаестом сазиву.

  • Понедељак, 11. фебруар 2019.

    24. седница Одбора за културу и информисање

    На седници одржаној 11. фебруара, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о изменама и допунама Закона о Српској књижевној задрузи, који је поднела Влада, у начелу.

  • Понедељак, 11. фебруар 2019.

    62. седница Одбора за спољне послове

    На седници, одржанoj 11. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Грузије о укидању виза за носиоце обичних пасоша.

  • Понедељак, 11. фебруар 2019.

    31. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

    На седници Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, одржаној 11. фебруара, размотрени су Предлог закона о потврђивању Конвенције о оснивању Европске организације за нуклеарна истраживања и Предлог закона о потврђивању Протокола о привилегијама и имунитетима Европске организације за нуклеарна истраживања, које је поднела Влада.

  • Понедељак, 11. фебруар 2019.

    33. седницa Oдбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници, одржаној 11. фебруара, чланови Одбора су размотрили Предлог закона о потврђивању Конвенције која се односи на безбедност и здравље у пољопривреди.

  • Понедељак, 11. фебруар 2019.

    38. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници, одржаној 11. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Индије о сарадњи у области здравља биља и биљног карантина, који је поднела Влада.

  • Понедељак, 11. фебруар 2019.

    23. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора одржаној 11. фебруара, размотрени су, у начелу, Предлог закона о измени Закона о оружју и муницији, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Казахстан о сарадњи у борби против криминала и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Мађарске о изменама и допунама Споразума између Владе Републике Србије и Владе Мађарске о граничној контроли у друмском, железничком и водном саобраћају, које је поднела Влада.

  • Петак, 8. фебруар 2019.

    62. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 8. фебруара, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања су размотрили предлоге одлука за утврђивање максималног броја запослених на неодређено време за 2019. годину, у службама следећих независних државних органа, организација и тела: Комисије за заштиту конкуренције, Повереника за заштиту равноправности, Фискалног савета, Заштитника грађана, Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки, Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности и Комисије за хартије од вредности.

  • Четвртак, 7. фебруар 2019.

    35. седницa Oдбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници одржаној 7. фебруара, чланови Одбора разматрали су Годишњи извештај Секретаријата Енергетске заједнице о напретку Републике Србије у имплементацији прописа из области енергетике.

  • Среда, 6. фебруар 2019.

    37. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници одржаној 6. фебруара, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду размoтрили су Информацију о раду Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде за четврти квартал 2018. године.

  • Понедељак, 4. фебруар 2019.

    49. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 4. фебруара, размотрили Предлог закона о потврђивању Уговора између Републике Србије и Сједињeних Америчких Држава о изручењу, који је поднела Влада, и одлучили да предложе Народној скупштини да га усвоји.

  • Уторак, 29. јануар 2019.

    26. седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на 26. седници, одржаној 29. јануара 2019. године, разматрао је и усвојио Извештај о раду Безбедносно-информативне агенције за период од 1. априла до 30. септембра 2018. године и Извештај Безбедносно-информативне агенције о стању безбедности у Републици Србији (децембар 2018. године).

  • Понедељак, 28. јануар 2019.

    Осма седница Одбора за права детета

    На седници, одржаној 28. јануара, чланови Одбора размотрили су Извештај о раду Савета за права детета Владе Републике Србије, који је поднео Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

  • Петак, 25. јануар 2019.

    61. седница Одбора за спољне послове

    На седници одржаној 25. јануара, чланови Одбора за спољне послове размотрили су годишње извештаје о активностима сталних делегација Народне скупштине у међународним парламентарним институцијама за 2018. годину.

  • Четвртак, 24. јануар 2019.

    61. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 24. јануара, чланови Одбора размотрили су Одлуку Републичке изборне комисије о додели мандата народних посланика ради попуне упражњених посланичких места у Народној скупштини.

  • Среда, 26. децембар 2018.

    50. седница Одбора за европске интеграције

    На седници, одржаној 26. децембра, чланови Одбора размотрили су актуелно стање у преговорима о приступању Републике Србије Европској унији и Извештај о преговорима о приступању Републике Србије Европској унији током председавања Републике Бугарске, за период јануар–јун 2018. године.

  • Петак, 21. децембар 2018.

    24. и 25. седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седницама затвореним за јавност, одржаним 21. децембра 2018. године, разматрао је и усвојио извештаје о раду Војнобезбедносне и Војнообавештајне агенције, за претходни период.

  • Уторак, 18. децембар 2018.

    48. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, 20. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова и Седма седница Одбора за права детета

    На заједничкој седници, одржаној 18. децембра, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова и Одбора за права детета размотрили су Извештај о раду Националног механизма за превенцију тортуре за 2017. годину, који је поднео Заштитник грађана, а који је присутнима образложила Оља Јовичић, генерали секретар Заштитника грађана.

  • Уторак, 18. децембар 2018.

    62. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора, одржаној 18. децембра, обављен је разговор са др Иваном Николићем, кандидатом за избор члана Савета гувернера Народне банке Србије и утврђени су Предлог одлуке о избору члана Савета гувернера Народне банке Србије и Предлог одлуке о престанку функције председника Комисије за хартије од вредности.

  • Уторак, 11. децембар 2018.

    47. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су на седници, одржаној 11. децембра, размотрили Предлог одлуке о избору судија који се први пут бирају на судијску функцију, који је поднео Високи савет судства. Чланови Одбора одлучили су да предложе Народној скупштини да прихвати наведени Предлог одлуке.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току