Радна тела

  • Понедељак, 25. март 2019.

    100. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници одржаној 25. марта 2019. године, чланови Одбора за уставна питања и законодавство размотрили су амандане на Предлог закона о финансирању Аутономне покрајине Војводине, који су поднели народни посланици Ненад Чанак, Олена Папуга и Нада Лазић. На поменути Предлог закона поднето је укупно 14 амандмана, чланови Одбора већином гласова оценили су да су сви у складу са Уставом и правним системом Републике Србије.

  • Понедељак, 25. март 2019.

    54. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 25. марта, размотрили и дали сагласност на Правилник о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Служби Агенције за борбу против корупције, који је образложио директор Агенције Драган Сикимић.

  • Четвртак, 21. март 2019.

    68. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је, на седници од 21. марта 2019. године, обавио разговор са кандидатом за избор председника Комисије за хартије од вредности.

  • Четвртак, 21. март 2019.

    27. седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности, на седници одржаној 21. марта 2019. године, разматрао је и усвојио Извештај о раду Генералног инспектора служби Министарства одбране за период од 1. јула до 31. децембра 2018. године.

  • Четвртак, 21. март 2019.

    55. седница Одбора за европске интеграције

    Одбор за европске интеграције је, на седници одржаној 21. марта 2019. године, одлучио да Извештај о спровођењу Националног програма за усвајање правних тековина ЕУ (НПАА), за четврто тромесечје 2018. године, размотри на наредној седници.

  • Уторак, 19. март 2019.

    99. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Чланови Одбора за уставна питања и законодавство су, на седници од 19. марта, размотрили Предлог закона о финансирању Аутономне покрајине Војводине и Предлог резолуције Народне скупштине Републике Србије о Војводини, које су поднели народни посланици Ненад Чанак, Олена Папуга и Нада Лазић.

  • Уторак, 19. март 2019.

    53. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 19. марта, размотрили у начелу Предлог резолуције Народне скупштине Републике Србије о Војводини, који су поднели народни посланици Ненад Чанак, Олена Папуга и Нада Лазић.

  • Понедељак, 18. март 2019.

    67. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је, на седници одржаној 18. марта, размотрио у начелу Предлог закона о финансирању Аутономне покрајине Војводине, који су поднели народни посланици Ненад Чанак, Олена Папуга и Нада Лазић.

  • Понедељак, 18. март 2019.

    64. седницa Oдбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 18. марта, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања су размотрили предлоге одлука за утврђивање максималног броја запослених на неодређено време за 2019. годину у службама следећих независних државних органа, организација и тела: Регулаторном телу за електронске медије, Агенцији за борбу против корупције, Државној ревизорској институцији, Агенцији за енергетику Републике Србије и Народној скупштини Републике Србије.

  • Четвртак, 14. март 2019.

    26. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 14. марта, разматране су информације о раду Министарства унутрашњих послова за периоде од јула до септембра и од октобра до децембра 2018. године, као и извештај Министарства унутрашњих послова о стању безбедности у Републици Србији за период од јула до децембра 2018. године.

  • Четвртак, 14. март 2019.

    66. седница Одбора за спољне послове

    На седници одржаној 14. марта, чланови Одбора за спољне послове усвојили су четири иницијативе за посете, констатовали редовне активности сталних делегација, усвојили извештаје о реализованим посетама и констатовали реализоване парламентарне и остале реализоване контакте.

  • Уторак, 12. март 2019.

    54. седница Одбора за европске интеграције

    На седници Одбора, одржаној 12. марта 2019. године, чланови Одбора за европске интеграције одредили су два члана Одбора, и то Душицу Стојковић и Елвиру Ковач, за учешће на Међупарламентарној конференцији о будућности ЕУ, која се у оквиру парламентарне димензије румунског председавања Савету ЕУ одржава 1. и 2. априла 2019. године, у Букурешту, Република Румунија.

  • Уторак, 12. март 2019.

    38. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора, одржаној 12. марта, размотрени су, у појединостима, Предлог закона о угоститељству и Предлог закона о туризму.

  • Понедељак, 11. март 2019.

    40. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду су на седници, одржаној 11. марта, размотрили у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о средствима за исхрану биља и оплемењивачима земљишта, Предлог закона о изменама и допунама Закона о безбедности хране, Предлог закона о изменама и допунама Закона о средствима за заштиту биља и Предлог закона о изменама и допунама Закона о здрављу биља.

  • Понедељак, 11. март 2019.

    52. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници одржаној 11. марта, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрио је амандмане на Предлог закона о Централном регистру становништва. На поменути предлог закона поднето је укупно 13 амандамана, од којих Влада и Одбор нису прихватили ниједан.

  • Понедељак, 11. март 2019.

    98. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора, одржаној 11. марта, размотрени су амандмани на Предлог закона о Централном регистру становништва, Предлог закона о изменама и допунама Закона о средствима за исхрану биља и оплемењивачима земљишта, Предлог закона о изменама и допунама Закона о безбедности хране, Предлог закона о изменама и допунама Закона о средствима за заштиту биља, Предлог закона о изменама и допунама Закона о здрављу биља, Предлог закона о угоститељству и Предлог закона о туризму, које је поднела Влада.

  • Четвртак, 7. март 2019.

    11. седница Одбора за Косово и Метохију

    На седници Одбора, одржаној 7. марта, размотрен је Извештаја о раду Канцеларије за Косово и Метохију за период јануар–децембар 2018. године.

  • Уторак, 5. март 2019.

    53. седница Одбора за европске интеграције

    Одбор за европске интеграције је, на седници одржаној 5. марта 2019. године, размотрио у начелу Предлог закона о изменама и допунама Закона о безбедности хране, Предлог закона о изменама и допунама Закона о средствима за заштиту биља, Предлог закона о изменама и допунама Закона о здрављу биља, Предлог закона о угоститељству и Предлог закона о туризму.

  • Уторак, 5. март 2019.

    25. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници Одбора, одржаној 5. марта, размотрени су Предлог закона о потврђивању Устава Међународне организације за цивилну заштиту, који је поднела Влада и иницијатива за одржавање састанка са Одбором за одбрану, јавни ред и националну безбедност Представничког дома Парламента Румуније.

  • Понедељак, 4. март 2019.

    65. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава су, на седници одржаној 4. марта 2019. године, размотрили Предлог закона о престанку важења Закона о ратификацији Споразума између Савезног извршног већа Скупштине Социјалистичке Федеративне Републике Југославије и Владе Малезије о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак, са Протоколом.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току