Радна тела

  • Понедељак, 27. јул 2015.

    22. седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности је 27. јула 2015. године одржао 22. седницу, затворену за јавност.

  • Понедељак, 27. јул 2015.

    58. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 27. јула 2015. године, чланови Одбора размотрили су, у начелу, седам предлога закона који су уврштени у дневни ред Шестнаестог ванредног заседања у 2015. години.

  • Понедељак, 27. јул 2015.

    131. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 27. јула 2015. године, размотрени су предлози закона који су уврштени на дневни ред 16. ванредног заседања Народне скупштине:

  • Понедељак, 27. јул 2015.

    47. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су, на седници одржаној 27. јула, размотрили у начелу Предлог закона о начину одређивања максималног броја запослених у јавном сектору и Предлог законa о регистру запослених, изабраних, именованих, постављених и ангажованих лица код корисника јавних средстава, које је поднела Влада.

  • Понедељак, 27. јул 2015.

    40. седница Одбора за европске интеграције

    На седници одржаној 27. јула, Одбор за европске интеграције размотрио је и већином гласова усвојио Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавним набавкама и Предлог закона о изменама и допуни Закона о роковима измирења новчаних обавеза у комерцијалним трансакцијама, које је поднела Влада, у начелу.

  • Петак, 24. јул 2015.

    26. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници одржаној 24. јула, Одбор за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва размотрио је покретање иницијативе ка Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања за закључивање споразума између Републике Србије и Босне и Херцеговине о слободном кретању радне снаге по нордијском моделу сарадње, а у складу са Пројектом Игманске иницијативе.

  • Петак, 24. јул 2015.

    30. седница Одбора за културу и информисање

    Одбор за културу и информисање је, на седници одржаној 24. јула, одлучио да известилац Одбора на седници Народне скупштине буде члaница Одбора Душица Стојковић.

  • Петак, 24. јул 2015.

    130. седницa Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници одржаној 24. јула, Одбор за уставна питања и законодавство размотрио је Предлог одлуке о разрешењу члана Здравственог савета Србије и Предлог одлуке о избору чланова Здравственог савета Србије, које је поднела Влада.

  • Четвртак, 23. јул 2015.

    24. седница Одбора за здравље и породицу

    На седници Одбора за здравље и породицу, одржаној 23. јула, рaзматрани су Предлог одлуке о избору чланова Здравственог савета Србије и Предлог одлуке о разрешењу члана Здравственог савета Србије. На седници су размотране и представке грађана и организација упућене Одбору.

  • Четвртак, 23. јул 2015.

    38. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, одржаној 23. јула 2015. године, чланови Одбора размотрили су, у појединостима, два предлога закона који су уврштени у дневни ред Четрнаестог ванредног заседања у 2015. години.

  • Четвртак, 23. јул 2015.

    129. седницa Oдбора за уставна питања и законодавство

    На седници одржаној 23. јула, Одбор за уставна питања и законодавство размотрио је 77 амандманa који су поднети на Предлог закона о истраживању несрећа у ваздушном, железничком и водном саобраћају.

  • Среда, 22. јул 2015.

    46. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 22. јула разматрани су Предлог закона о потврђивању уговора између Републике Србије и Републике Турске о изручењу, Предлог закона о потврђивању уговора између Републике Србије и Републике Турске о узајамној правној помоћи у кривичним стварима и Предлог закона о потврђивању уговора између Републике Србије и Републике Турске о узајамној правној помоћи у грађанским и трговачким стварима.

  • Уторак, 21. јул 2015.

    25. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    Чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва су на седници од 21.јула разматрали положај тражилаца азила са аспекта њиховог социјалног збрињавања.

  • Уторак, 21. јул 2015.

    23. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

    На седници Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, одржаној 21. јула, размотрени су у начелу Предлог закона о изменама Закона о високом образовању и Предлог закона о измени Закона о основама система образовања и васпитања, које је поднела Влада.

  • Уторак, 21. јул 2015.

    37. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације одржаној 21. јула, чланови Одбора размотрили су и прихватили Предлог закона о истраживању несрећа у ваздушном, железничком и водном саобраћају, Предлог закона о изменама Закона о облигационим и основама својинско - правних односа у ваздушном саобраћају, у начелу и Предлог закона о потврђивању Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Сједињених Америчких Држава.

  • Уторак, 21. јул 2015.

    39. седница Одбора за европске интеграције

    На седници одржаној 21. јула, Одбор за европске интеграције размотрио је Предлог закона о истраживању несрећа у ваздушном, железничком и водном саобраћају и Предлог закона о изменама Закона о облигационим и основама својинско-правних односа у ваздушном саобраћају, које је поднела Влада, у начелу.

  • Уторак, 21. јул 2015.

    128. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор за уставна питања и законодавство је, на седници одржаној 21. јула, размотрио предлоге закона који су на дневном реду 14. ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2015. години.

  • Петак, 17. јул 2015.

    41. седницa Oдбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници одржаној 17. јула, чланови Одбора за одбрану и унутрашње послове размотрили су и једногласно усвојили Информацију о раду Министарства одбране за период април-јун 2015. године, коју је представио министар одбране Братислав Гашић.

  • Петак, 17. јул 2015.

    57. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 17. јула разматрани су разлози за престанак функције председника Комисије за хартије од вредности, др Зорана Ћировића.

  • Петак, 17. јул 2015.

    56. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 17. јула, представљен је Извештај о ревизији сврсисходности на тему: „Располагање непокретностима у својини Републике Србије“.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току