Радна тела

  • Четвртак, 2. јул 2015.

    38. седницa Одбора за одбрану и унутрашње послове

    На седници одржаној 2. јула, Одбор за одбрану и унутрашње послове размотрио је Предлог закона о потврђивању Споразума између држава чланица Северноатлантског уговора и осталих држава учесница у Партнерству за мир о статусу њихових снага, са Додатним протоколом Споразума између држава чланица Северноатлантског уговора и осталих држава учесница у Партнерству за мир о статусу њихових снага и Наредним додатним протоколом Споразума између држава чланица Северноатлантског уговора и осталих држава учесница у Партнерству за мир о статусу њихових снага, који је поднела Влада.

  • Четвртак, 2. јул 2015.

    122. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 2. јула, чланови Одбора разматрали су Предлог закона о изменама и допунама Закона о хипотеци и Предлог закона о потврђивању Споразума између држава чланица Северноатлантског уговора и осталих држава учесница у Партнерству за мир о статусу њихових снага, са Додатним протоколом Споразума између држава чланица Северноатлантског уговора и осталих држава учесница у Партнерству за мир о статусу њихових снага и Нарeдним додатним протоколом Споразума између држава чланица Северноатлантског уговора и осталих држава учесница у Партнерству за мир о статусу њихових снага, које је поднела Влада.

  • Уторак, 30. јун 2015.

    11. седница Одбора за дијаспору и Србе у региону

    На седници Одбора за дијаспору и Србе у региону, оджаној 30. јуна 2015. године, разматране су Информација о актуелном положају дијаспоре и Срба у региону, Информација о избору директора Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону и Информација о базама података и вођењу евиденција о дијаспори и Србима у региону.

  • Понедељак, 29. јун 2015.

    29. седница Одбора за културу и информисање

    Одбор за културу и информисање је, на седници одржаној 29. јуна, разматрао Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавном информисању и медијима, који је поднела Влада, у појединостима.

  • Понедељак, 29. јун 2015.

    121. седницa Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 29. јуна, размотрени су амандмани на Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавном информисању и медијима, који је поднела Влада.

  • Петак, 26. јун 2015.

    44. седницa Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници одржаној 26. јуна, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу је, на основу Предлога одлуке који је поднела Владе Републике Србије, одлучио да предложи Народној скупштини да за Републичког јавног тужиоца поново изабере Загорку Доловац која би ступила на ту функцију 1. јануара 2016. године.

  • Петак, 26. јун 2015.

    120. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 26. јуна, члaнови Одбора разматрали су Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавном информисању и медијима и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Народне Републике Кине о обостраном оснивању културних центара, које је поднела Влада.

  • Четвртак, 25. јун 2015.

    20. седница Одбора за контролу служби безбедности

    Одбор за контролу служби безбедности је 25. јуна 2015. године одржао 20. седницу, затворену за јавност.

  • Четвртак, 25. јун 2015.

    28. седница Одбора за културу и информисање

    На седници одржаној 25. јуна, Одбор је размотрио Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавном информисању и медијима, који је поднела Влада, у начелу.

  • Среда, 24. јун 2015.

    119. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор за уставна питања и законодавство је, у Дану за гласање о тачкама дневног реда Десетог ванредног заседања Народне скупштине у 2015. години, 24. јуна, одржао седницу на којој је размотрио амандман Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава на члан 4. Предлога закона о изменама и допунама Закона о акцизама.

  • Среда, 24. јун 2015.

    54. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је, у Дану за гласање о тачкама дневног реда Десетог ванредног заседања Народне скупштине у 2015. години, 24. јуна, одржао седницу на којој је поднео амандман на члан 4. Предлога закона о изменама и допунама Закона о акцизама.

  • Среда, 24. јун 2015.

    118. седницa Oдбора за уставна питања и законодавство

    На седници одржаној 24. јуна, Одбор за уставна питања и законодавство разматрао је амандмане на Предлог закона о изменама и допунама Закона о акцизама, који је поднела Влада.

  • Среда, 24. јун 2015.

    53. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је на седници одржаној 24. јуна размотрио у појединостима Предлог закона о изменама и допунама Закона о акцизама и Предлог закона о потврђивању Споразума о зајму (Пројекат унапређење земљишне администрације у Србији) између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој.

  • Уторак, 23. јун 2015.

    16. седница Одбора за заштиту животне средине

    На седници одржаној 23. јуна, у вези са предложеном првом тачком дневног реда: Представљање „Пост-скрининг документа за Поглавље 27“, председник Одбора Бранислав Блажић обавестио је чланове Одбора да ће представници Преговарачке групе Министарства пољопривреде и заштите животне средине свој извештај представити на некој од наредних седница Одбора.

  • Понедељак, 22. јун 2015.

    34. седница Одбора за спољне послове

    На 34. седници, одржаној 22. јуна, чланови Одбора за спољне послове размотрили су Предлог Закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Молдавије о укидању виза за држављане двеју земаља.

  • Понедељак, 22. јун 2015.

    117. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор за уставна питања и законодавство, на седници одржаној 22. јуна, размотрио је у начелу предлоге закона и других аката који су на дневном реду Десетог ванредног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2015. години.

  • Понедељак, 22. јун 2015.

    22. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

    Чланови Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво су на седници одржаној 22. јуна размотрили Предлог одлуке о Програму званичне статистике у периоду од 2016. до 2020. године, који је поднела Влада.

  • Петак, 19. јун 2015.

    33. седница Одборa за људска и мањинска права и равноправност полова

    На седници одржаној 19. јуна, која је одржана у Димитровграду, чланови Одбора дискутовали су о улози националних савета националних мањина и локалних заједница у остваривању права националних мањина, и о остваривању права на информисање на језику националних мањина.

  • Петак, 19. јун 2015.

    Друга седница Радне групе за увођење и развој Портала за надзор над јавним финансијама

    На Другој седници, од 19. јуна, чланови Радне групе за увођење и развој Портала за надзор над јавним финансијама размотрили су и дали сагласност на техничку спецификацију опреме, као и на визуелни изглед (улазну маску) за Портал.

  • Петак, 19. јун 2015.

    52. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници од 19. јуна, чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о акцизама, који је поднела Влада.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току