Радна тела

  • Четвртак, 10. септембар 2015.

    Одржано јавно слушање о сајбер безбедности у Републици Србији

    Одбор за одбрану и унутрашње послове одржао је данас у Народној скупштини јавно слушање на тему „Сајбер безбедност у Републици Србији“.

  • Уторак, 8. септембар 2015.

    29. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду је на седници од 8. септембра размотрио Информацију о ИПАРД програму, Информацију о раду Министарства пољопривреде и заштите животне средине за период април-јун 2014. године и Информацију о исплати подстицаја у пољопривреди у 2015. години.

  • Петак, 4. септембар 2015.

    61. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници од 4. септембра, чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава размотрили су Предлог закона о потврђивању Оквирног споразума о зајму LD 1764 (2012) између Банке за равој Савета Европе и Републике Србије, који је поднела Влада.

  • Петак, 4. септембар 2015.

    37. седница Одбора за спољне послове

    На седници одржаној 4. септембра, Одбор за спољне послове усвојио је више иницијатива за посете, констатовао активности сталних делегација Народне скупштине и извештаје о реализованим посетама и контактима у претходном периоду.

  • Петак, 4. септембар 2015.

    54. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној 4. септембра, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрили су захтев Државне ревизорске институције за давање сагласности за заснивање радног односа са новим лицима.

  • Уторак, 1. септембар 2015.

    29. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 1. септембра, дискутовало се о стању у европским интеграцијама Србије из области енергетике.

  • Петак, 31. јул 2015.

    60. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници од 31. јула, чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава размотрили су оставку коју је на функцију председника Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки поднео Саша Варинац.

  • Петак, 31. јул 2015.

    53. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно- имунитетска питања

    На седници одржаној 31. јула, Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрио је и донео закључак о давању сагласности Поверенику за заштиту равноправности за заснивање радног односа са новим лицима у Стручној служби Повереника.

  • Петак, 31. јул 2015.

    41. седницa Oдбора за европске интеграције

    На седници одржаној 31. јула, Одбор за европске интеграције једногласно је усвојио предлог да у делегацији Одбора за билатералну посету Одбору за европске интеграције Скупштине Црне Горе, од 2. до 4. септембра 2015. године, буду председник Одбора Александар Сенић и чланови Одбора Душица Стојковић, Гордана Чомић, Бранко Ружић и др Иван Бауер.

  • Четвртак, 30. јул 2015.

    36. седница Одбора за спољне послове

    Чланови Одбора за спољне послове су на седници одржаној 30. јула, усвојили више иницијатива за посете у наредном периоду, констатовали редовне активности сталних делегација Народне скупштине и усвојили извештаје о реализованим посетама и контактима у претходном периоду.

  • Четвртак, 30. јул 2015.

    25. седницa Одбора за здравље и породицу

    На седници одржаној 30. јула, чланови Одбора за здравље и породицу дискутовали су о спровођењу и примени закона у делу који се односи на континуирану едукацију и лиценцирање здравствених радника.

  • Четвртак, 30. јул 2015.

    133. седницa Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници одржаној 30. јула, Одбор за уставна питања и законодавство размотрио је 29 амандмана које су народни посланици поднели на Предлог закона о превозу терета у друмском саобраћају и оценио да су сви поднети амандмани у складу са Уставом и правним системом Републике Србије.

  • Четвртак, 30. јул 2015.

    40. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, одржаној 30. јула 2015. године, чланови Одбора размотрили су, у појединостима, два предлога закона који су уврштени на дневни ред Шестнаестог ванредног заседања у 2015. години.

  • Среда, 29. јул 2015.

    25. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

    На седници одржаној 29. јула, чланови Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво размотрили су амандмане поднете на предлоге закона о уџбеницима, о изменама Закона о високом образовању и о измени Закона о основама система образовања и васпитања.

  • Среда, 29. јул 2015.

    132. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници одржаној 29. јула, Одбор за уставна питања и законодавство размотрио је амандмане на Предлог закона о посебним условима продаје одређених непокретности у својини Републике Србији, Предлог закона о обављању плаћања правних лица, предузетника и физичких лица која не обављају делатност, Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавним набавкама, Предлог закона изменама и допунама Закона о јавном дугу, Предлог закона о изменама и допуни Закона о роковима измирења новчаних обавеза у комерцијалним трансакцијама, Предлог закона о начину одређивања максималног броја запослених у јавном сектору, Предлог закона о Регистру запослених, изабраних, именованих, постављених и ангажованих лица код корисника јавних средстава, које је поднела Влада.

  • Среда, 29. јул 2015.

    49. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 29. јула, чланови Одбора разматрали су, у појединостима, два предлога закона који су уврштени у дневни ред Шестнаестог ванредног заседања у 2015. години.

  • Среда, 29. јул 2015.

    59. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници од 29. јула, чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава размотрили су у појединостима предлоге закона о посебним условима продаје одређених непокретности у својини Републике Србије, о обављању плаћања правних лица, предузетника и физичких лица која не обављају делатност, о изменама и допунама Закона о јавним набавкама, о изменама и допунама Закона о јавном дугу и о изменама и допуни Закона о роковима измирења новчаних обавеза у комерцијалним трансакцијама.

  • Уторак, 28. јул 2015.

    48. седницa Oдбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници одржаној 28. јула, Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу поднео је амандман на Предлог закона о начину одређивања максималног броја запослених у јавном сектору.

  • Уторак, 28. јул 2015.

    24. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

    На седници Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, одржаној 28. јула, размотрен је у начелу Предлог закона о уџбеницима, који је поднела Влада.

  • Уторак, 28. јул 2015.

    39. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, одржаној 28. јула 2015. године, чланови Одбора размотрили су и прихватили, у начелу, Предлог закона о превозу терета у друмском саобраћају и Предлог закона о превозу путника у друмском саобраћају.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Будите у току