Радна тела

  • Среда, 28. октобар 2015.

    57. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    Одбор за административно-буџетска и мандатно- имунитетска питања, на седници одржаној 28. октобра, размотрио је Извештај о коришћењу и располагању средствима за рад Народне скупштине у периоду јануар - септембар 2015. године, који је поднео заменик генералног секретара Народне скупштине.

  • Уторак, 27. октобар 2015.

    70. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 27. октобра, размотрен је и прихваћен Предлог закона о потврђивању Уговора између Владе Републике Србије и Владе Републике Казахстан о избегавању двоструког опорезивања и спречавању пореске евазије у односу на порезе на доходак и на имовину, који је поднела Влада.

  • Понедељак, 26. октобар 2015.

    Одржано јавно слушање на тему „Старење – године живота: од привилегије до дискриминације“

    У Дому Народне скупштине Одбор за људска и мањинска права и равноправност полова у сарадњи са Повереником за заштиту равноправности и УСАИД Пројектом за реформу правосуђа и одговорну власт одржао је јавно слушање на тему „Старење – године живота: од привилегије до дискриминације“.

  • Петак, 23. октобар 2015.

    69. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 23. октобра 2015. године, допуњена је листа питања за тест провере стручне оспособљености из области јавних набавки кандидата за избор председника и два члана Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки, с обзиром на то да је приликом утврђивања листе питања на 68. седници, техничком грешком два пута предложен исти број.

  • Петак, 23. октобар 2015.

    68. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 23. октобра чланови Одбора утврдили су принципе за спровођење тестирања кандидата за избор председника и два члана Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки, које је предложила Радна група.

  • Четвртак, 22. октобар 2015.

    19. седница Одбора за заштиту животне средине

    На седници Одбора одржаној 22. октобра 2015. године, чланови Одбора су размотрили и прихватили Предлог за организовање јавних слушања о нацртима закона о изменама и допунама Закона о заштити природе, Закона о заштити животне средине и Закона о управљању отпадом.

  • Четвртак, 22. октобар 2015.

    33. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 22. октобра, чланови Одбора размотрили су у појединостима Предлог закона о улагањима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о Агенцији за лиценцирање стечајних управника и Предлог закона о споразумном финансијском реструктуирању.

  • Четвртак, 22. октобар 2015.

    34. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду, одржаној 22. октобра, размотрени су амандмани на Предлог закона о изменама и допунама Закона о шумама.

  • Четвртак, 22. октобар 2015.

    142. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 22. октобра, чланови Одбора разматрали су амандмане на четири предлога закона које је поднела Влада, а који су уврштени на дневни ред Треће седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2015. години.

  • Среда, 21. октобар 2015.

    56. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања, одржаној 21. октобра, размотрена је Одлука Републичке изборне комисије о додели мандата народног посланика, ради попуне упражњеног посланичког места у Народној скупштини.

  • Среда, 21. октобар 2015.

    42. седница Одбора за спољне послове

    На седници Одбора за спољне послове, одржаној 21. октобра чланови Одбора усвојили су више иницијатива за посете у наредном периоду.

  • Среда, 21. октобар 2015.

    33. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На 33. седници Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду, одржаној 21. октобра, размотрен је Предлог закона о изменама и допунама Закона о шумама у начелу, који је поднела Влада.

  • Уторак, 20. октобар 2015.

    51. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу одржаној 20. октобра, чланови Одбора размотрили су Предлог одлуке о престанку функције члана Високог савета судства из реда професора правних факултета.

  • Уторак, 20. октобар 2015.

    32. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 20. октобра, чланови Одбора размотрили су и прихватили у начелу Предлог закона о улагањима, Предлог закона о изменама и допунама Закона о Агенцији за лиценцирање стечајних управника и Предлог закона о споразумном финансијском реструктуирању.

  • Уторак, 20. октобар 2015.

    141. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор за уставна питања и законодавство је на седници одржаној 20. октобра размотрио пет предлога закона који су предложени за дневни ред Треће седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2015. години.

  • Понедељак, 19. октобар 2015.

    10. седница Одбора за Косово и Метохију

    Одбор за Косово и Метохију, на седници одржаној 19. октобра 2015. године, размотрио је Извештај о раду Канцеларије за Косово и Метохију за период од јануара до јуна 2015. године, који је поднела Канцеларија. Одбор је већином гласова прихватио Извештај о раду Канцеларије за Косово и Метохију.

  • Понедељак, 19. октобар 2015.

    Девета седница Одбора за Косово и Метохију

    На Деветој седници Одбора за Косово и Метохију одржаној 19. октобра 2015. године, Одбор је информисан од Канцеларије за Косово и Метохију о дијалогу Београда и Приштине.

  • Петак, 16. октобар 2015.

    41. седница Одбора за спољне послове

    На 41. седници Одбора за спољне послове, одржаној 16. октобра 2015. године, изабран је заменик председника Одбора Жарко Обрадовић, уместо Дијане Вукомановић, која због додатних преузетих политичких обавеза није у могућности да обавља функцију заменика председника Одбора за спољне послове.

  • Петак, 16. октобар 2015.

    67. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 16. октобра чланови Одбора разматрали су предлог закључка Радне групе за спровођење поступка за избор председника и два члана Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки.

  • Четвртак, 15. октобар 2015.

    27. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

    На седници Одбора, одржаној 15. октобра, размотрена је информација о притужбама у вези са радом високошколских установа-органа пословођења. Члановима Одбора изложена је представка професора Медицинског факултета из Приштине са тренутним седиштем у Косовској Митровици, као и представке др Мирјане Стојановић Тасић и проф. др Зоре Коњовић.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Будите у току