Радна тела

  • Четвртак, 17. децембар 2015.

    160. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор за уставна питања и законодавство је на седници одржаној 17. децембра размотрио амандмане не предлоге закона који се налазе на дневном реду Девете седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2015. години.

  • Среда, 16. децембар 2015.

    159. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници одржаној 16. децембра, у Дому Народне скупштине, Одбор за уставна питања и законодавство изабрао је заменика председника Одбора.

  • Среда, 16. децембар 2015.

    37. седница Одбора за културу и информисање

    На 37. седници, одржаној 16. децембра, чланови Одбора за културу и информисање, приликом утврђивања дневног реда, прихватили су већином гласова предлог Душице Стојковић да се у дневни ред седнице уврсти тачка одлагање расправе о разматрању Приговора удружења, чији су циљеви остваривање слободе изражавања и заштита деце, до изјашњавања Народне скупштине о аутентичном тумачењу одредаба Закона о електронским медијима члан 11, ставови 4,5. и 6.

  • Уторак, 15. децембар 2015.

    46. седница Одбора за одбрану и унутрашње послове

    Одбор за одбрану и унутрашње послове и Одбор за људска и мањинска права и равноправност полова, одржали су 15. децембра, заједничку седницу на којој су се чланови Одбора упознали са Нацртом закона о јавном окупљању, који је доставило Министарство унутрашњих послова.

  • Уторак, 15. децембар 2015.

    39. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    Одбор за људска и мањинска права и равноправност полова и Одбор за одбрану и унутрашње послове, одржали су 15. децембра, заједничку седницу на којој су се чланови Одбора упознали са Нацртом закона о јавном окупљању, који је доставило Министарство унутрашњих послова.

  • Уторак, 15. децембар 2015.

    34. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници одржаној 15. децембра, чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва упознали су се са хранитељством, као једним од видова збрињавања деце у Србији.

  • Понедељак, 14. децембар 2015.

    33. седница Одбора за здравље и породицу

    На седници Одбора за здравље и породицу, одржаној 14. децембра, чланови Одбора разматрали су, у начелу, три предлога закона уврштена на дневни ред Девете седнице Другог редовног заседања Народне скупштине у 2015. години, које је поднела Влада.

  • Понедељак, 14. децембар 2015.

    54. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу чланови Одбора разматрали су, у начелу, Прелог закона о извршењу и обезбеђењу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавном бележништву, Предлог закона о изменама и допунама Закона о уређењу судова, Предлог закона о допуни Закона о судијама, Предлог закона о допунама Закона о јавном тужилаштву, Предлог закона о изменама и допунама Закона о Високом савету судства. Размотрени су, такође у начелу, и Предлог закона о изменама и допунама Закона о Државном већу тужилаца, Предлог закона о изменама и допунама Закона о Правосудној академији, Предлог закона о изменама и допунама Закона о судским таксама и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Пољске о узајамној заштити тајних података, које је поднела Влада.

  • Субота, 12. децембар 2015.

    158. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор за уставна питања и законодавство је на седници одржаној 12. децембра размотрио тринаест предлога закона који су предложени за дневни ред Девете седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2015. години.

  • Субота, 12. децембар 2015.

    79. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 12. децембра чланови Одбора размотрили су амандман који је, у Дану за гласање, Одбор поднео на Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџетском систему.

  • Субота, 12. децембар 2015.

    157. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 12. децембра, чланови Одбора размотрили су, у Дану за гласање амандман на Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџетском систему, који је поднео Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава.

  • Субота, 12. децембар 2015.

    78. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 12. децембра чланови Одбора размотрили су амандман који је, у Дану за гласање, Одбор поднео на Предлог закона о буџету Републике Србије за 2016. годину.

  • Субота, 12. децембар 2015.

    156. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 12. децембра, чланови Одбора размотрили су, у Дану за гласање амандман на Предлог закона о буџету Републике Србије за 2016. годину са предлогом одлуке о давању сагласности на финансијски план Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2016. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за здравствено осигурање за 2016. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Националне службе за запошљавање за 2016. годину и Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2016. годину, који је поднео Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава.

  • Петак, 11. децембар 2015.

    36. седница Одбора за културу и информисање

    Чланови Одбора за за културу и информисање су, на седници одржаној 11. децембра, разматрали, у појединостима, Предлог Закона о измени Закона о јавним медијским сервисима који је поднела Влада.

  • Петак, 11. децембар 2015.

    46. седница Одбора за спољне послове

    На седници одржаној 11. децембра, чланови Одбора за спољне послове размотрили су и једногласно прихватили више иницијатива за посете делегација Народне скупштине у наредном периоду.

  • Петак, 11. децембар 2015.

    11. седница Одбора за Косово и Метохију

    На седници од 11. децембра, чланови Одбора за Косово и Метохију размотрили су Извештај о напретку у дијалогу Београда и Приштине за период април-октобар 2015. године, који су поднеле Канцеларија за Косово и Метохију и Канцеларија за координационе послове у преговарачком процесу са Привременим институцијама самоуправе у Приштини.

  • Петак, 11. децембар 2015.

    49. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници Одбора за просторно планирање, инфраструктуру и телекомуникације, одржаној 11 децембра, размотрен је и прихваћен Извештај о раду Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, за период август-октобар 2015. године.

  • Петак, 11. децембар 2015.

    50. седница Одбора за европске интеграције

    На седници Одбора за европске интеграције, одржаној 11. децембра, размотрена је иницијатива да Одбор за европске интеграције упути позив председнику Одбора за европске послове Бундестага да посети Народну скупштину.

  • Петак, 11. децембар 2015.

    40. седница Одборa за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седнци одржаној, 11. децембра, Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду размотрио је Предлог закона о изменама и допунама Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју у појединостима, који је поднела Влада. Након дискусије Одбор је решио да прихвати један од 57 поднетих амандмана.

  • Четвртак, 10. децембар 2015.

    38. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    У циљу обележавања 10. децембра, Међународног дана људских права, у Скупштини АП Војводине одржана је заједничка седница Одбора за равноправност полова Скупштине АП Војводине и Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова Народне скупштине Републике Србије.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Будите у току