Радна тела

  • Четвртак, 15. април 2021.

    26. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници одржаној, 15. априла 2021. године, чланови Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања размотрили су пријаве о повредама Кодекса понашања народних посланика.

  • Среда, 14. април 2021.

    29. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Чланови Одбора за уставна питања и законодавство одржали су 14. априла седницу, на којој су размотрили у начелу предлоге закона који су предложени за дневни ред Осме седнице Првог редовног заседања Народне скупштине у 2021. години.

  • Уторак, 13. април 2021.

    наставак 11. седнице Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    У наставку седнице Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику одржане 13. априла 2021. године, чланови Одбора гласали су, у начелу, о сету предлога закона који ће бити на дневном реду Осме седнице Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2021. години.

  • Уторак, 13. април 2021.

    14. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу су на седници, одржаној 13. априла 2021. године, размотрили Предлог одлуке о избору судија који се први пут бирају на судијску функцију, који је поднео Високи савет судства.

  • Понедељак, 12. април 2021.

    Одржано јавно слушање о Предлогу закона о електронском фактурисању

    У Дому Народне скупштине данас је одржано јавно слушање о Предлогу закона о електронском фактурисању у организацији Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава.

  • Понедељак, 12. април 2021.

    Осма седница Одбора за европске интеграције

    Чланови Одбора за европске интеграције одржали су 12. априла 2021. године седницу, на којој су, у начелу, размотрили четири предлога закона из области енергетике и рударства, које је поднела Влада и који су предложени за дневни ред Осме седнице Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2021. години.

  • Петак, 9. април 2021.

    Прво јавно слушање Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику организовао је јавно слушање на којем су представљени Предлог закона о коришћењу обновљивих извора енергије, Предлог закона о енергетској ефикасности и рационалној употреби енергије, Предлог закона о изменама и допунама закона о енергетици и Предлог закона о изменама и допунама закона о рударству и геолошким истраживањима.

  • Петак, 9. април 2021.

    11. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    У оквиру седнице Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржане 9. априла 2021. године, организовано је јавно слушање на којем су представљени Предлог закона о коришћењу обновљивих извора енергије, Предлог закона о енергетској ефикасности и рационалној употреби енергије, Предлог закона о изменама и допунама закона о енергетици и Предлог закона о изменама и допунама закона о рударству и геолошким истраживањима.

  • Четвртак, 8. април 2021.

    15. седница Одбора за спољне послове

    На седници Одбора за спољне послове, одржаној 8. априла 2021. године, усвојене су две иницијативе за посете, односно иницијативе за учешће на две видео конференције.

  • Среда, 7. април 2021.

    25. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања, одржаној 7. априла 2021. године, чланови Одбора утврђивали су предлог измена Скупштинског буџета за 2021. годину, који је припремио генерални секретар Народне скупштине.

  • Уторак, 6. април 2021.

    11. седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбора за културу и информисање, одржаној 6. априла 2021. године, донета је Одлука о покретању поступка за предлагање кандидата за избор члана Савета Регулаторног тела за електронске медије.

  • Уторак, 6. април 2021.

    Десета седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 6. априла 2021. године, размотрена је Основа за закључивање Споразума о партнерству, трговини и сарадњи између Републике Србије и Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске, Заједничке декларације у вези са трилатералним приступом правилима о пореклу и Заједничке декларације о вези између Протокола о Ирској/Северној Ирској и Споразума о партнерству, трговини и сарадњи, ради давања сагласности за привремену примену Споразума до ступања на снагу, коју је поднела Влада.

  • Понедељак, 5. април 2021.

    Трећа седница Пододбора за разматрање извештаја о обављеним ревизијама Државне ревизорске институције

    Трећа седница Пододбора за разматрање извештаја о обављеним ревизијама Државне ревизорске институције одржана је у оквиру 27. седнице Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, 5. априла 2021. године, у Сремској Митровици.

  • Понедељак, 5. април 2021.

    27. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржао је 5. априла седницу ван седишта Народне скупштине, у Градској кући у Сремској Митровици, на којој је представљен Извештај о ревизији консолидованих финансијских извештаја завршног рачуна буџета Града Сремске Митровице за 2018. годину.

  • Четвртак, 1. април 2021.

    Прва седница Пододбора за праћење стања у пољопривреди у маргиналним – најнеразвијенијим подручјима Републике Србије- подручја са отежаним условима рада у пољопривреди

    На седници oдржаној 1. априла, чланови Пододбора за праћење стања у пољопривреди у маргиналним – најнеразвијенијим подручјима Републике Србије - подручја са отежаним условима рада у пољопривреди, разговарали су о предстојећим задацима и планираним активностима у наредном периоду.

  • Четвртак, 1. април 2021.

    Седма седница Одбора за европске интеграције

    Чланови Одбора за европске интеграције су на седници, одржаној 1. априла 2021. године, размотрили Извештај о преговорима о приступању Републике Србије Европској унији током председавања Савезне Републике Немачке (јул – децембар 2020. године), који је образложила министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић.

  • Четвртак, 1. април 2021.

    Девета седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници, одржаној 1. априла 2021. године, чланови Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику донели су Одлуку о одржавању јавног слушања о предлозима закона из области енергетике, у петак, 9. априла 2021. године, са почетком у 12.00 часова.

  • Четвртак, 1. април 2021.

    28. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство одржаној 1. априла 2021. године, чланови Одбора размотрили су, у појединостима, Предлог закона о изменама Закона о попису становништва, домаћинстава и станова 2021. године, који је поднела Влада.

  • Четвртак, 1. април 2021.

    26. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава одржаној 1. априла 2021. године, чланови Одбора размотрили су, у појединостима, Предлог закона о изменама Закона о попису становништва, домаћинстава и станова 2021. године, који је поднела Влада.

  • Уторак, 30. март 2021.

    13. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници, одржаној 30. марта 2021. године, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрили су Предлог закона о изменама Закона о судијама, који су поднели народни посланици Ђорђе Комленски, Маријан Ристичевић, Ана Караџић, Бојан Торбица, у начелу и појединостима.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
недеља, 5. мај
  • Нема најава за изабрани датум

Цео календар догађаја

Будите у току