Радна тела

  • Четвртак, 10. јун 2021.

    33. седница Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања

    На седници Одбора за административно-буџетска и мандатно-имунитетска питања, одржаној 10. јуна 2021. године, размотрен је Предлог одлуке о измени Одлуке о радном ангажовању консултаната у посланичким групама у Народној скупштини, од 24. новембра 2020. године, који је поднео народни посланик др Александар Мартиновић.

  • Четвртак, 10. јун 2021.

    Осма седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва, одржаној 10. јуна 2021. године, размотрени су Предлог закона о изменама и допунама Закона о пензијском и инвалидском осигурању и Предлог закона о изменама и допунама Закона о финансијској подршци породици са децом, у начелу.

  • Среда, 9. јун 2021.

    18. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 9. јуна 2021. године, размотрен је, у начеалу, Предлог закона о Националној бази података за спречавање и борбу против тероризма, који је поднела Влада.

  • Понедељак, 7. јун 2021.

    Шеста седница Одбора за Косово и Метохију

    На шестој седници Одбора за Косово и Метохију, која је била затворена за јавност, одржаној 7. јуна 2021. године, размотрене су информације о актуелној безбедносној ситуацији на Косову и Метохији са аспекта угрожавања српског народа од стране тзв. Косовских безбедсносних снага.

  • Понедељак, 7. јун 2021.

    42. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора, одржаној 7. јуна, размотрени су следећи предлози закона:

  • Понедељак, 7. јун 2021.

    Девета седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници Одбора одржаној 7. јуна, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду размотрили су стање у сточарству са посебним освртом на свињарство.

  • Петак, 4. јун 2021.

    Осма седница Одбора за заштиту животне средине

    На седници Одбора, одржаној 4. јуна, чланови Одбора информисали су се о иницијативи за формирање зелене одборничке групе у Скупштини града Сремска Митровица.

  • Петак, 4. јун 2021.

    18. седница Одбора за европске интеграције

    Одбор за европске интеграције је на седници одржаној 4. јуна 2021. године, која је била затворена за јавност, размотрио и дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Републике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за Поглавље 15 - „Енергетика“.

  • Петак, 4. јун 2021.

    17. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, на седници одржане 4. јуна 2021. године, која је била затворена за јавност, размотрио је и дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Републике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за Преговарачко поглавље 15 „Енергетика“.

  • Петак, 4. јун 2021.

    19. седница Одбора за спољне послове

    На седници одбора, одржаној 4. јуна, усвојено је више иницијативе за посете и редовне активности сталних делегација. Одбор је констатовао извештаје о реализованим активностима, контактима, као и промену у саставу Посланичке групе пријатељства са Мађарском.

  • Среда, 2. јун 2021.

    Одржано Седмо јавно слушање на тему промене Устава

    Седмо јавно слушање на тему промене Устава Републике Србије у области правосуђа, одржано је у Скупштини Града Крагујевца, у организацији Одбора за уставна питања и законодавство Народне скупштине.

  • Понедељак, 31. мај 2021.

    Одржано Шесто јавно слушање о променама Устава Републике Србије у области правосуђа

    Шесто јавно слушање о променама Устава Републике Србије у области правосуђа, у организацији Одбора за уставна питања и законодавство, одржано је у Скупштини Града Новог Сада.

  • Петак, 28. мај 2021.

    Првa седницa Пододбора за праћење социјалне политике и смањење сиромаштва задуженог за четврту групу неразвијених и девастираних општина и подручје АП Косово и Метохија

    На Првој седници Пододбора за праћење социјалне политике и смањење сиромаштва, задуженог за четврту групу неразвијених и девастираних општина и подручје АП Косово и Метохија, одржаној 28. маја 2021. године, договорен је план активности Пододбора.

  • Петак, 28. мај 2021.

    Седма седница Одбора за заштиту животне средине

    На седници Одбора за заштиту животне средине, одржаној 28. маја 2021. године, размотрена је Информација о раду Министарства заштите животне средине за период фебруар-април 2021. године.

  • Петак, 28. мај 2021.

    17. седница Одбора за европске интегрaције

    Одбор за европске интеграције је на седници, одржаној 27. маја 2021. године, која је била затворена за јавност, размотрио и дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Рeпублике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за Поглавље 16 - „Опорезивање“.

  • Четвртак, 27. мај 2021.

    12. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, одржаној 27. маја 2021. године, размотрени су извештаји о раду Министарства трговине, туризма и телекомуникација за период од 1. октобра до 31. децембра 2020. године и за период од 1. јануара до 31. марта 2021. године.

  • Четвртак, 27. мај 2021.

    Трећа седница Одбора за права детета

    Одбор за права детета одржао је 27. маја 2021. године седницу, на којој су размотрене информације о раду Министарства за бригу о породици и демографији за период од октобра до децембра 2020. године и за период од јануара до марта 2021. године.

  • Четвртак, 27. мај 2021.

    Пето јавно слушање о промени Устава у области правосуђа

    Одбор за уставна питања и законодавство одржао је Пето јавно слушање „Промене Устава Републике Србије у области правосуђа“, у Дому Народне скупштине.

  • Четвртак, 27. мај 2021.

    32. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    На седници, одржаној 27. маја 2021. године, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист OTP banke Srbija A.D. Novi Sad за измиривање обавеза Јавног предузећа „Србијагас“ Нови Сад по основу Уговора о дугорочном кредиту ради гасификације Борског и Зајечарског округа и изградњу разводног гасовода Параћин-Бољевац-Рготина-Неготин-Прахово, у начелу, Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист OTP banke Srbija A.D. Novi Sad за измиривање обавеза Јавног предузећа „Србијагас“ Нови Сад по основу Уговора о дугорочном кредиту за изградњу разводног гасовода Лесковац-Врање, у начелу и Предлог закона о давању гаранције Републике Србије у корист Banca Intesa AD Beograd за измиривање обавеза Јавног предузећа „Србијагас“ Нови Сад по основу Уговора о кредиту ради гасификације Колубарског округа и изградњу разводног гасовода Београд-Ваљево-Лозница, у начелу.

  • Четвртак, 27. мај 2021.

    31. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава је, на седници одржаној 27. маја 2021. године, која је била затворена за јавност, размотрио и дао позитивно мишљење на Предлог преговарачке позиције Републике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за Преговарачко поглавље 16 - „Опорезивање“.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току