Радна тела

  • Уторак, 1. март 2016.

    41. седница Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова

    Одбор за људска и мањинска права и равноправност полова, на седници одржаној 1. марта, размотрио је Иницијативу Канцеларије за људска и мањинска права за заједничко обележавање 8. марта - Међународног дана жена, у Дому Народне скупштине.

  • Уторак, 1. март 2016.

    40. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници од 1.марта, чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва информисали су се о раду Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања за 2015. годину и размотрили Извештај о раду Одбора рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва за 2015. годину.

  • Уторак, 1. март 2016.

    47. седница Одбора за културу и информисање

    На седници одржаној 1. марта, чланови Одбора за културу и информисање размотрили су Предлог за повлачење тачке 9. из Дневног реда Прве седнице Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије, која гласи: Листа кандидата за избор члана Савета Регулаторног тела за електронске медије, који је поднео Одбор за културу и информисање Народне скупштине.

  • Уторак, 1. март 2016.

    54. седница Одбора за европске интеграције

    На седници Одбора за европске интеграције, одржаној 1. марта, чланови Одбора размотрили су Извештај о преговорима о приступању Републике Србије Европској унији током председавања Великог Војводства Луксембурга, у периоду од 1. јула до 31. децембра 2015. године.

  • Уторак, 1. март 2016.

    56. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

    На седници Одбора, одржаној 1. марта, чланови Одбора разматрали су Предлог одлуке о избору председника, заменика председника и чланова Управног одбора Регулаторне агенције за електронске комуникације и поштанске услуге, који је поднела Влада и Информацију о раду Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, за период новембар и децембар 2015. године – јануар 2016. године.

  • Уторак, 1. март 2016.

    63. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници од 1. марта, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу прихватили су једногласно Предлог закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе, који је поднела Влада, у начелу.

  • Понедељак, 29. фебруар 2016.

    187. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 29. фебруара, чланови Одбора размотрили су Предлог закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе, који је поднела Влада.

  • Недеља, 28. фебруар 2016.

    186. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор за уставна питања и законодавство је, на седници од 28. фебруара, размотрио Предлог за доношење аутентичног тумачења одредби члана 52. став 1, члана 29. став 1, члана 30. став 2. и члана 50. став 2. тачка 1) Закона о приватизацији („Службени гласник РС“, бр. 83/2014, 46/2015 и 112/2015), који је поднела народни посланик др Александра Томић.

  • Недеља, 28. фебруар 2016.

    62. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    На седници од 28. фебруара, чланови Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу размотрили су у поједностима Предлог закона о систему плата запослених у јавном сектору, Предлог закона о општем управном поступку и Предлог закона о изменама и допунама Закона о територијалној организацији Републике Србије.

  • Недеља, 28. фебруар 2016.

    185. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    Одбор за уставна питања и законодавство је, на седници одржаној 28.фебруара, размотрио амандмане поднете на Предлог закона о систему платa запослених у јавном сектору, Предлог закона о општем управном поступку и Предлог закона о изменама и допунама Закона о територијалној организацији Републике Србије.

  • Петак, 26. фебруар 2016.

    61. седница Одборa за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

    Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоураву на седници одржаној 26. фебруара размотрио је и прихватио у начелу, Предлог закона о систему плата запослених у јавном сектору, Предлог закона о општем управном поступку, којe је поднела Влада, као и Предлог закона о изменама и допунама Закона о територијалној организацији Републике Србије, који је поднео народни посланик др Бранислав Блажић.

  • Петак, 26. фебруар 2016.

    184. седница Одборa за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство одржаној 26. фебруара, чланови Одбора размотрили су три предлога закона из дневног реда Седмог ванредног заседања Народне скупштине у 2016. години.

  • Петак, 26. фебруар 2016.

    39. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

    На седници од 26. фебруара, чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва упознали су се са актуелним стањем у збрињавању тражилаца азила – миграната.

  • Четвртак, 25. фебруар 2016.

    Одржано јавно слушање о дуалном образовању

    Одбор за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва одржао је данас у Народној скупштини јавно слушање на тему „Дуално образовање у функцији бољег запошљавања – за и против“.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    86. седница Одборa за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

    Чланови Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, на седници одржаној 23. фебруара, размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о пореском поступку и пореској администрацији, који је поднела Влада, у појединостима и Финансијски план Агенције за енергетику Републике Србије за 2016. годину.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    183. седница Одбора за уставна питања и законодавство

    На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 23. фебруара, разматрани су амандмани на Предлог закона о јавним предузећима, Предлог закона о метрологији, Предлог закона о стицању права својине на земљишту, објектима и водовима Привредног друштва за производњу и прераду челика Железара Смедерево д.о.о. Смедерево и Предлог закона о изменама и допунама Закона o јавно-приватном партнерству и концесијама. Чланови Одбора разматрали су и предложене амандмае на Предлог закона о изменама и допунама Закона о пореском поступку и пореској администрацији, Предлог закона о јавном здрављу и Предлог закона о заштити становништва од заразних болести.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    49. седница Одборa за пољопривреду, шумарство и водопривреду

    На седници Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду, одржаној 23. фебруара, чланови Одбора размотрили су актуелну ситуацију у сточарству и откупне цене у свињарству.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    43. седница Oдбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

    На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 23. фебруара, размотрени су, у појединостима, Предлог закона о јавним предузећима, Предлог закона о метрологији, Предлог закона о стицању права својине на земљишту,објектима и водовима Привредног друштва за производњу и прераду челика Железара Смедерево д.о.о. Смедерево и Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавно-приватном партнерству и концесијама.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    38. седницa Одбора за здравље и породицу

    На седници Одбора за здравље и породицу, одржаној 23. фебруара, размотрени су Предлог закона о јавном здрављу и Предлог закона о заштити становништва од заразних болести, у појединостима.

  • Уторак, 23. фебруар 2016.

    46. седница Одбора за културу и информисање

    На седници Одбора за културу и информисање, одржаној 23. фебруара, размотрен је Извештај о раду Националног савета за културу за период јул 2014 - јул 2015. године.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току