Радна тела

 • Среда, 23. децембар 2015.

  39. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику одржаној 23. децембра, чланови Одбора разматрали су, у појединостима Предлог закона о задругама, Предлог закона о привредним коморама, Предлог закона о централној евиденцији привремених ограничења права лица регистрованих у Агенцији за привредне регистре, Предлог закона о изменама и допунама Закона о приватизацији и Предлог закона о изменама и допунама Закона о праву на бесплатне акције и новчану накнаду коју грађани остварују у поступку приватизације.

 • Среда, 23. децембар 2015.

  47. седница Одбора за спољне послове

  Одбор за спољне послове је одржао 47. седницу 23. децембра на којој је разматран Извештај о раду Министарства спољних послова Републике Србије у периоду од 1. јануара до 30. септембра 2015. године.

 • Среда, 23. децембар 2015.

  35. седница Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва

  На седници одржаној 23.децембра, чланови Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва размотрили су, у начелу, Предлог закона о допунама Закона о спречавању дискриминације особа са инвалидитетом.

 • Среда, 23. децембар 2015.

  164. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство, одржаној 23. децембра разматрани су амандмани на предлоге закона, које је поднела Влада.

 • Среда, 23. децембар 2015.

  39. седница Одбора за културу и информисање

  На седници Одбора за културу и информисање, одржаној 23. децембра, разматран је Предлог закона o привременом уређивању начина наплате таксе за јавни медијски сервис који је поднела Влада, у појединостима.

 • Среда, 23. децембар 2015.

  82. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  средстава, одржаној 23. децембра чланови Одбора, пре преласка на дневни ред усвојили су предлог председника Одбора Верољуба Арсића да се обједини расправа о свим тачкама Дневног реда, и да се Одбор најпре изјашњава о амандманима које је представник предлагача прихватио, а потом о амандманима који од стране истог нису прихваћени.

 • Среда, 23. децембар 2015.

  31. седница Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво

  На седници Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво, одржаној 23. децембра 2015. године, разматрани су амандмани на Предлог закона о изменама и допунама Закона о научноитраживачкој делатности.

 • Уторак, 22. децембар 2015.

  22. седница Одбора за заштиту животне средине

  На седници Одбора за заштиту животне средине, одржаној 22. децембра, чланови Одбора размотрили су и прихватили Предлог закона о заштити земљишта, у начелу.

 • Понедељак, 21. децембар 2015.

  38. седница Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику

  Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику размотрио је, на седници од 21. децембра, у начелу, предлоге закона о задругама, о привредним коморама, о централној евиденцији привремених ограничења права лица регистрованих у Агенцији за привредне регистре, о изменама и допунама Закона о приватизацији и о изменама и допунама Закона о праву на бесплатне акције и новчану накнаду коју грађани остварују у поступку приватизације.

 • Понедељак, 21. децембар 2015.

  50. седница Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

  На седници Одбора, одржаној 21. децембра, размотрен је, у начелу, Предлог закона о обнови након елементарне и неке друге непогоде, који је предложила Влада.

 • Понедељак, 21. децембар 2015.

  38. седница Одбора за културу и информисање

  На седници од 21. децембра, чланови Одбора за културу и информисање размотрили су Предлог закона о привременом уређивању начина наплате таксе за јавни медијски сервис, у начелу.

 • Понедељак, 21. децембар 2015.

  81. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 21. децембра чланови Одбора, пре преласка на дневни ред, једногласно су усвојили предлог председника Одбора Верољуба Арсића да се, у складу са чланом 76. Пословника Народне скупштине, обједини заједнички начелни и јединствени претрес о свим тачкама Дневног реда седнице.

 • Понедељак, 21. децембар 2015.

  163. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  На седници Одбора за уставна питања и законодавство , одржаној 21. децембра, размотрени су следећи предлози закона :

 • Понедељак, 21. децембар 2015.

  43. седница Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду

  На седници од 21. децембра, чланови Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду размотрили су Предлог закона о изменама и допунама Закона о пољопривредном земљишту, у начелу.

 • Петак, 18. децембар 2015.

  56. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 18. децембра, чланови Одбора разматрали су листе кандидата и предлоге одлука за избор носилаца јавнотужилачких функција у Републици Србији, које је поднела Влада Републике Србије.

 • Четвртак, 17. децембар 2015.

  162. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Одбор за уставна питања и законодавство је на седници одржаној 17. децембра 2015. године размотрио амандмане на Предлог закона о изменама и допунама Закона о здравственој заштити, Предлог закона о изменама Закона о здравственом осигурању и на Предлог закона о изменама Закона о здравственој документацији и евиденцијама у области здравства.

 • Четвртак, 17. децембар 2015.

  34. седница Одбора за здравље и породицу

  На седници Одбора за здравље и породицу, одржаној 17. децембра, чланови Одбора разматрали су, у појединостима, три предлога закона који су на дневном реду Девете седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2015. години.

 • Четвртак, 17. децембар 2015.

  80. седница Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава

  На седници Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, одржаној 17. децембра разматран је и једногласно усвојен Предлог да се по хитном поступку, у складу са чланом 168. став 3. Пословника Народне скупштине, на дневни ред Девете седнице Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2015. години стави Предлог одлуке о престанку функције председника Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки.

 • Четвртак, 17. децембар 2015.

  55. седница Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу

  На седници Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу, одржаној 17. децембра, чланови Одбора разматрали су, у појединостима, Предлог закона о извршењу и обезбеђењу, Предлог закона о изменама и допунама Закона о јавном бележништву, Предлог закона о изменама и допунама Закона о уређењу судова, Предлог закона о допуни Закона о судијама, као и Предлог закона о допунама Закона о јавном тужилаштву.

 • Четвртак, 17. децембар 2015.

  161. седница Одбора за уставна питања и законодавство

  Одбор за уставна питања и законодавство је на седници одржаној 17. децембра размотрио амандман који је Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу поднео на Предлог закона о извршењу и обезбеђењу.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
понедељак, 26. октобар

Цео календар догађаја

Будите у току