Председник

  • Недеља, 1. октобар 2017.

    Гојковић честитала одбојкашицама освајање злата

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је одбојкашицама Србије освајање златне медаље на Европском првенству у Азербејџану.

  • Петак, 29. септембар 2017.

    Одржана свечана седница Одбора за права детета под називом „Мост разумевања - међугенерацијска солидарност“

    Председница Народне скупштине и Одбора за права детета Маја Гојковић отворила је свечану седницу Одбора за права детета Народне скупштине у сарадњи са Повереником за заштиту равноправности, поводом 1. октобра, Међународног дана старих, на којој су уручене награде победницима конкурса за ученике у Србији на тему међугенерацијске солидарности.

  • Четвртак, 28. септембар 2017.

    Гојковић сазвала Посебну седницу за понедељак, 2. октобра

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Посебну седницу Народне скупштине за понедељак, 2. октобра, на којој ће се обратити председник Републике Грчке Прокопиoс Павлопулос, који ће боравити у званичној посети Републици Србији.

  • Понедељак, 25. септембар 2017.

    Гојковић сазвала Прву седницу Другог редовног заседања Народне скупштине у 2017. години

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Прву седницу Другог редовног заседања Народне скупштине за уторак, 3. октобар, са 11 тачака дневног реда.

  • Петак, 22. септембар 2017.

    Гојковић отворила манифестацију Караван „Дух младости“ у Суботици

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић отворила је данас у Суботици манифестацију Караван „Дух младости“, чији је циљ представљање дуалног образовања и том приликом нагласила да је један од приоритета Србије реформа образовног система, развој практичних и примењивих знања како би боље ускладили образовање и тржиште рада, што је важан предуслов смањења незапослености младих и даљег привредног развоја.

  • Уторак, 19. септембар 2017.

    Гојковић: Улазак у Савет гувернера повећава препознатљивост Србије

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се са генералним директором Међународне агенције за атомску енергију Јукијаом Аманом у Бечу, где је предводила делегацију Републике Србије на заседању Генералне конференције Међународне агенције за атомску енергију (МААЕ).

  • Понедељак, 18. септембар 2017.

    Гојковић на Генералној конференцији МААЕ, Србија улази у Савет гувернера

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, као шеф делегације Републике Србије, учествује на годишњем заседању Генералне конференције Међународне агенције за атомску енергију (МААЕ) у Бечу, током којег Србија по први пут улази у Савет гувернера ове међународне организације за период 2017-2019. године.

  • Недеља, 17. септембар 2017.

    Гојковић честитала кошаркашима освајање сребра

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојкоић честитала је кошаркашима Србије освајање сребрне медаље на Европском првенству у Турској.

  • Субота, 16. септембар 2017.

    Гојковић најоштрије осудила напад на новинарке ТВ ПИНК

    Председница Народне скупштине Републике Србије и Одбора за културу и информисање Маја Гојковић најоштрије осуђује напад на новинарке Пинка Гордану Узелац и Мару Драговић које су обављале своју новинарску дужност.

  • Петак, 15. септембар 2017.

    Председница Народне скупштине сазвала Пето ванредно заседање Народне скупштине у Једанаестом сазиву

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Пето ванредно заседање за среду, 20. септембра, на захтев Владе Републике Србије, са две тачке дневног реда.

  • Петак, 15. септембар 2017.

    Недеља парламентаризма од 13. до 19. новембра

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић уочи Међународног дана демократије, који се обележава 15. септембра, обавештава јавност, васпитне и образовне институције, локалне самоуправе и удружења грађана да ће трећа по реду „Недеља парламентаризма“ бити одржана у организацији Народне скупштине од 13. до 19. новембра.

  • Среда, 13. септембар 2017.

    Гојковић упутила телеграм саучешћа председнику Националне скупштине Кубе

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић упутила је саучешће председнику Националне скупштине Народне власти Кубе Хуану Естебану Ласо Хернандесу, поводом губитка људских живота у невремену које је изазвао ураган Ирма.

  • Петак, 8. септембар 2017.

    Гојковић и Ђорђевић: Закон о родној равноправности да буде примењив

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић данас су на састанку у Скупштини Србије анализирали нацрт закона о родној равноправности, о коме се последњих дана спекулисало у јавности.

  • Четвртак, 7. септембар 2017.

    Гојковић се састала са председником Парламентарне скупштине Медитерана

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Парламентарне скупштине Медитерана Педром Рокеом, а на састанку је истакнут значај унапређења парламентарне сарадње земаља чланица ове организације, у циљу суочавања и превазилажења регионалних и глобалних изазова, попут миграција и тероризма, али и боље сарадње у области економије, трговине и културе земаља Европе, Африке и Блиског истока.

  • Недеља, 3. септембар 2017.

    Гојковић честитала одбојкашима бронзу

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је одбојкашима Србије освајање бронзе на Европском првенству у Пољској.

  • Петак, 1. септембар 2017.

    Гојковић и Шарчевић посетили Основну школу „22. децембар“ у Доњој Трепчи

    Председница Народне скупштине Републике Србије и Одбора за права детета Маја Гојковић и министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић посетили су данас Основну школу „22. децембар“ у селу Доња Трепча код Чачка поводом почетка нове школске године и том приликом истакли да је важно да сва деца у Србији имају једнаке услове школовања и образовања.

  • Четвртак, 31. август 2017.

    Гојковић честита Курбан бајрам

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честита свим грађанима Србије исламске вере Курбан бајрам.

  • Уторак, 29. август 2017.

    Гојковић са амбасадором Маркотићем

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић примила је данас у опроштајну посету амбасадора Републике Хрватске Гордана Маркотића.

  • Субота, 26. август 2017.

    Гојковић честитала кајакашима на освајању злата

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је Марку Томићевићу и Миленку Зорићу освајање златне медаље на Светском првенству у кајаку у Чешкој.

  • Петак, 18. август 2017.

    Председница Народне скупштине Маја Гојковић сазвала Четврто ванредно заседање Народне скупштине Републике Србије у Једанаестом сазиву

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је, Четврто ванредно заседање Народне скупштине за четвртак, 24. август, а на дневном реду биће Предлог закона о изменама и допунама Закона о пољопривредном земљишту.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
понедељак, 13. мај

Цео календар догађаја

Будите у току