Председник

  • Петак, 27. октобар 2017.

    Гојковић у Будимпешти о безбедносној димензији сарадње на Западном Балкану

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, која је данас учествовала на 8. Конференцији председника Парламената Западног Балкана у Будимпешти, говорила је на тему “Безбедносна димензија сарадње Западног Балкана: допринос европској стабилности” и истакла да ће Србија, као и до сада, улагати напор да пружи принципијелни и конкретан допринос регионалној стабилности, миру и безбедности.

  • Петак, 27. октобар 2017.

    Гојковић са председником Парламента Албаније

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Парламента Албаније Грамозом Ручијем у оквиру Конференције председника парламената Западног Балкана у Будимпешти.

  • Петак, 27. октобар 2017.

    Гојковић са председником Парламента Македоније

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Парламента Македоније Талатом Џаферијем, у оквиру Конференције председника парламената Западног Балкана у Будимпешти.

  • Петак, 27. октобар 2017.

    Гојковић са председником Парламента Мађарске

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Парламента Мађарске Ласлом Ковером у оквиру Конференције председника парламената Западног Балкана у Будимпешти.

  • Петак, 27. октобар 2017.

    Гојковић на Конференцији председника парламената Западног Балкана

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић на 8. Конференцији председника парламената земаља Западног Балкана у Будимпешти поручила је да изазови са којима се земље региона суочавају на путу ка пуноправном чланству у Европској унији, као и они који стоје пред самом Европском унијом, захтевају јачање међусобног поверења и сарадње кроз заједничке пројекте и рад на проширењу регионалних економских и политичких капацитета ради опште стабилности и развоја.

  • Среда, 25. октобар 2017.

    Председница Народне скупштине сазвала Тринаесту посебну седницу Народне скупштине у Једанаестом сазиву

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је посебну седницу за понедељак, 30. октобра, на којој ће се народним посланицима обратити председник Народног собрања Републике Бугарске Димитар Главчев, који ће боравити у званичној посети Републици Србији.

  • Среда, 25. октобар 2017.

    Гојковић честитала Волфгангу Шојблеу избор за председника Бундестагa

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је Волфгангу Шојблеу избор за председника Бундестагa СР Немачке.

  • Понедељак, 23. октобар 2017.

    Гојковић са председником Велике народне скупштине Турске

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Велике народне скупштине Турске Исмаилом Караманом, који борави у званичној посети Републици Србији.

  • Четвртак, 19. октобар 2017.

    Председница Народне скупштине сазвала Другу седницу Другог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2017. години

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић сазвала је Другу седницу Другог редовног заседања за уторак, 24. октобар, са 12 тачака дневног реда, међу којима и Предлог закона о дуалном образовању.

  • Среда, 18. октобар 2017.

    Гојковић поводом 170 година Галерије Матице српске отворила изложбу „Арсеније Теодоровић и српска црква у Будиму“

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић, поводом прославе Дана Галерије Матице српске и обележавања 170 година од њеног оснивања, отворила је вечерас изложбу „Арсеније Теодоровић и српска црква у Будиму“ у Галерији Матице српске у Новом Саду.

  • Недеља, 15. октобар 2017.

    Гојковић на заседању Интерпарламентарне уније

    Председница Народне скупштине и шефица сталне делегације при Интерпарламентарној унији Маја Гојковић данас је на 137. Скупштини Инетерпарламентарне уније у Санкт Петербургу нагласила да Србија брижљиво негује културне и националне различитости и подстиче ову разноврсност стварајући и примењујући законски оквир заштите права и слобода националних мањина и верских заједница.

  • Недеља, 15. октобар 2017.

    Гојковић се састала са председником Парламента Јерменије

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Парламента Републике Јерменије Аром Баблојаном у Санкт Петербургу, где учествује на 137. заседању Интерпарламетарне уније.

  • Субота, 14. октобар 2017.

    Гојковић на Форуму жена Интерпарламентарне уније

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић учествовала је данас на дебати Форума жена у оквиру 137. заседања Интерпарламентарне уније у Санкт Петербургу и том приликом нагласила да принцип равноправности представља једну од темељних вредности Републике Србије и да равноправност полова и једнаке могућности за жене и мушкарце спадају у основна демократска начела предвиђена нашим Уставом и законима.

  • Субота, 14. октобар 2017.

    Гојковић се састала са председником Државне думе Руске Федерације

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Државне думе Федералне скупштине Руске Федерације Вјачеславом Володином у Санкт Петербургу, где учествује на 137. заседању Интерпарламетарне уније.

  • Субота, 14. октобар 2017.

    Гојковић се састала са председником Горњег дома Парламента Белорусије

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Горњег дома Парламента Белорусије Михаилом Мјасниковичем, у Санкт Петербургу, где учествује на 137. заседању Интерпарламетарне уније.

  • Четвртак, 12. октобар 2017.

    Гојковић са председником Скупштине Црне Горе

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Скупштине Црне Горе Иваном Брајовићем, који борави у званичној посети Републици Србији.

  • Среда, 4. октобар 2017.

    Гојковић упутила честитку женској репрезентацији Србије на ЕП у стоном тенису

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је данас женској параолимпијској репрезентацији Србије освајање златне медаље на Европском првенству у стоном тенису у Словенији.

  • Уторак, 3. октобар 2017.

    Гојковић честитала освајање бронзаних медаља

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић честитала је параолимпијцима Србије Митру Паликући, Мирославу Хоми, Милану Зелену, Горану Перлићу и Борису Стојиљковићу освајање две бронзане медаље на Европском првенству у стоном тенису у Словенији.

  • Понедељак, 2. октобар 2017.

    Председница Народне скупштине се састала са председником Републике Грчке

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са председником Републике Грчке Прокопиoсом Павлопулосом, а на састанку је истакнуто да су односи традиционално веома добри, засновани на чврстом пријатељству и историјски потврђеној блискости два народа.

  • Понедељак, 2. октобар 2017.

    Гојковић са делегацијом Парламента Уједињеног Краљевства

    Председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић састала се данас са члановима делегације Парламента Уједињеног Краљевства, са којима је разговарала о унапређењу билатералних односа, европским интеграцијама Србије, као и сарадњи у региону Западног Балкана.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
недеља, 12. мај
  • 16.15 - посета средњошколаца, представника 20. смотре духовног беседништва Српске Православне цркве Народној скупштини (Дом Народне скупштине, Трг Николе Пашића 13)

Цео календар догађаја

Будите у току