Радна тела

  • Понедељак, 8. октобар 2007.

    Седма седница Одбора за правосуђе и управу

    Одбор за правосуђе и управу је на седници одржаној 8. октобра, којој је председавао председник Одбора Мирослав Петковић, размотрио у појединостима предлоге закона о државном печату Републике Србије, о печату државних и других органа, о изменама и допунама Закона о организацији и надлежности државних органа у поступку за ратне злочине, о изменама и допунама Закона о државној управи и о изменама и допунама Закона о Влади.

  • Понедељак, 8. октобар 2007.

    Двадесет трећа седница Законодавног одбора

    Законодавни одбор је на седници одржаној 8. октобра разматрао и утврдио да су правно могући двадесет један од двадесет четири амандмана поднета на Предлог закона о изменама и допунама Закона о Влади.

  • Понедељак, 8. октобар 2007.

    Шеста седница Oдбора за равноправност полова

    Одбор за равноправност полова одржао је Шесту седницу 8. октобра. Седници је председавала Елена Божић – Талијан.

  • Четвртак, 4. октобар 2007.

    Четврта седница Одбора за Косово и Метохију

    Одбор за Косово и Метохију одржао је Четврту седницу 4. октобра, којој су присуствовали државни секретар Министарства за Косово и Метохију Душан Пророковић и начелник одељења за финансијско-материјалне послове Мирјана Ћојбашић.

  • Среда, 3. октобар 2007.

    Друга седница Одбора за урбанизам и грађевинарство

    Одбор за урбанизам и грађевинарство је на Другој седници, одржаној 3. октобра, размотрио Предлог закона о потврђивању Оквирног уговора о зајму закљученог између Републике Србије и Банке за развој Савета Европе и упознао се са Програмом рада Министарства за инфраструктуру, уз посебан осврт на законодавну активност.

  • Среда, 3. октобар 2007.

    Пета седница Одбора за равноправност полова

    Одбор за равноправност полова одржао је Пету седницу 3. октобра. Седници је председавао председник Одбора, Елена Божић – Талијан.

  • Среда, 3. октобар 2007.

    Четврта седница Одбора за саобраћај и везе

    Одбор за саобраћај и везе је на Четвртој седници, одржаној 3. октобра, размотрио предлоге закона о потврђивању Уговора о гаранцији (Железнице Србије-Возна средства) између Републике Србије и Европске банке за обнову и развој, потврђивању Уговора о гаранцији између Републике Србије и Европске инвестиционе банке (Пројекат обнове железница II), потврђивању Споразума о успостављању железничке мреже високе перформансе у југоисточној Европи, потврђивању Протокола од 3. јуна 1999. године о изменама Конвенције о међународним железничким превозима (COТIF) од 9. маја 1980. године (протокол из 1999.) и Конвенције о међународним железничким превозима (COТIF) од 9. маја 1980. године у верзији на основу Протокола о изменама од 3. јуна 1999. године и потврђивању аката Светског поштанског савеза.

  • Понедељак, 1. октобар 2007.

    Двадесетпрва седница Законодавног одбора

    Законодавни одбор је на седници одржаној 1. октобра разматрао и предложио Народној скупштини да прихвати у начелу предлоге закона о изменама и допунама Закона о Влади, Закона о државној управи и Закона о државним и другим празницима, као и о допуни Закона о платама државних службеника и намештеника, које је поднела Влада.

  • Понедељак, 1. октобар 2007.

    Шеста седница Одбора за правосуђе и управу

    Одбор за правосуђе и управу је на седници одржаној 1. октобра, којој је председавао председник Одбора Мирослав Петковић размотрио и усвојио у начелу предлоге закона о печату државних и других органа, изменама и допунама Закона о државној управи, изменама и допунама Закона о Влади, државном печату Републике Србије, изменама и допунама Закона о организацији и надлежности државних органа у поступку за ратне злочине, потврђивању Додатног протокола уз Кривичноправну конвенцију о корупцији и потврђивању Грађанскоправне конвенције о корупцији.

  • Петак, 28. септембар 2007.

    Двадесета седница Административног одбора

    Чланови Одбора започели су седницу одавајући пошту, минутом ћутања, преминулом народном посланику и градоначелнику Београда Ненаду Богдановићу.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
четвртак, 28. март

Цео календар догађаја

Будите у току