Радна тела

  • Четвртак, 25. октобар 2007.

    Двадесет четврта седница Административног одбора

    Административни одбор је на Двадесет четвртој седници, на основу Извештаја Републичке изборне комисије ради попуне посланичког места у Народној скупштини и поднетог уверења народног посланика, закључио да су се стекли услови за потврђивање мандата народном посланику Дејану Стојиљковићу, изабраног са Изборне листе Демократска странка Србије-Нова Србија-др Војислав Коштуница и предложио да Народна скупштина констатује потврђивање мандата народном посланику Дејану Стојиљковићу.

  • Четвртак, 25. октобар 2007.

    Двадесет трећа седница Административног одбора

    Административни одбор је на седници од 25. октобра разматрао разлог престанка мандата народном посланику и предложио да Народна скупштина констатује престанак мандата преминулом народном посланику Мики Влаовићу, изабраном са Изборне листе Демократска странка Србије-Нова Србија-др Војислав Коштуница, пре истека времена на које је изабран.

  • Среда, 24. октобар 2007.

    Десета седница Одбора за културу и информисање

    Одбор за културу и информисање одржао је Десету седницу 24. октобра, којој су присуствовали представници Mинистарства културе, државни секретар Ивана Стефановић, специјални саветник Милена Драгићевић-Шешић и саветник за нормативу Маја Матија-Ристић.

  • Среда, 24. октобар 2007.

    Пета седница Одбора за одбрану и безбедност

    Одбор за одбрану и безбедност је на седници одржаној 24. октобра размaтрао Извештај о раду Министарства унутрашњих послова Републике Србије и стању безбедности у Републици Србији у периоду од 1. јуна 2006.године до 30. септембра 2007. године.

  • Уторак, 23. октобар 2007.

    Трећа седница Одбора за уставна питања

    На седници Одбора за уставна питања, која је под председништвом председника Народне скупштине Оливера Дулића, одржана 23. октобра, размењена су мишљења о примени одредаба Устава Републике Србије и Уставног закона за спровођење Устава Републике Србије, које се односе на избор градоначелника Града Београда.

  • Четвртак, 18. октобар 2007.

    Пета седница Одбора за просвету

    Чланови Одбора за просвету су, на седници одржаној 18. октобра, разменили мишљења о раду ученичких парламената и примени одредаба члана 127. ст.

  • Четвртак, 18. октобар 2007.

    Двадесетшеста седница Законодавног одбора

    Законодавни одбор је на седници одржаној 18. октобра оценио да су правно могући сви амандмани (укупно шест) поднети на Предлог декларације Народне скуппштине Републике Србије о осуди блокаде и изолације Републике Кубе коју спроводе Сједињене Америчке Државе.

  • Среда, 17. октобар 2007.

    Двадесетпета седница Законодавног одбора

    На краћој седници одржаној 17. октобра, Законодавни одбор је разматрао амандман 205 народних посланика на Предлог декларације Народне скупштине Републике Србије о осуди блокаде и изолације Републике Кубе коју спроводе Сједињене Америчке Државе и оценила да је амандман правно могућ.

  • Уторак, 16. октобар 2007.

    Пета седница Одбора за локалну самоуправу

    Одбор за локалну самоуправу је, на седници од 16. октобра, бавећи се функционисањем локалне самоуправе, разматраo чињенице и околности у вези са седницом Скупштине Града Београда од 8. октобра, на којој су изабрани градски функционери.

  • Уторак, 16. октобар 2007.

    Прва седница Пододбора за разматрање питања у вези са унапређењем положаја Рома и имплементацијом Декаде Рома

    Прву седницу Пододбора за разматрање питања у вези са унапређењем положаја Рома и имплементацијом Декаде Рома, коју је сазвала председник Одбора за међунационалне односе Ана Томанова- Маканова, одржана је 16. октобра.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току