Радна тела

  • Петак, 16. новембар 2007.

    Девета седница Одбора за одбрану и безбедност

    На седници Одбора за одбрану и безбедност, која је одржана 16. новембра, размотрени су амандмани на Предлог закона о азилу.

  • Четвртак, 15. новембар 2007.

    Шеста седница Одбора за Косово и Метохију

    Одбор за Косово и Метохију одржао је Шесту седницу 15. новембра. Седници је председавао председник Одбора, Владимир Милентијевић.

  • Среда, 14. новембар 2007.

    Осма седница Одбора за иностране послове

    На седници одржаној 14. новембра, чланови Одбора за иностране послове размотрили су Предлог закона о спољним пословима.

  • Среда, 14. новембар 2007.

    Дванаеста седница Одбора за културу и информисање

    Одбор за културу и информисање одржао је Дванаесту седницу 14. новембра. Седници је председавала Весна Марјановић, председник Одбора, којој су поред чланова Одбора присуствовали и генерални директор РДУ Радио Телевизије Србије Александар Тијанић, чланови Управног одбора и Програмског савета РТС, представници Републичке радиодифузне агенције и државни секретар Министарства културе Ивана Стефановић са сарадницима.

  • Среда, 14. новембар 2007.

    Двадесет седма седница Административног одбора

    Административни одбор је на Двадесет седмој седници разматрао захтев истражног судије Окружног суда у Сомбору за одобрење одређивања притвора Паламар Сенаду, заменику Окружног јавног тужиоца у Новом Пазару и Извештај Републичке изборне комисије ради попуне посланичког места у Народној скупштини.

  • Среда, 14. новембар 2007.

    Седма седница Одбора за међунационалне односе

    Одбор за међунационалне односе је на седници одржаној 14. новембра разматрао Извештај о раду локалних савета за међунационалне односе и градских омбудсмана, Информацију Радне групе Министарства за државну управу и локалну самоуправу о изради Закона о националним саветима и изабрао чланове Одбора у радне групе Министарства за државну управу и локалну самоуправу за израду измена и допуна Закона о локалној самоуправи и Закона о локалним изборима.

  • Среда, 14. новембар 2007.

    Двадесет шеста седница Административног одбора

    Административни одбор је, на краћој седници, одржаној 14. новембра, којој је председавао председник Одбора Драган Тодоровић, размотрио оставку на функцију народног посланика у Народној скупштини, коју је поднео Слободан Гавриловић.

  • Уторак, 13. новембар 2007.

    Трећа седница Одбора за трговину и туризам

    Одбор за трговину и туризам одржао је Трећу седницу 13. новембра на којој су чланови Oдбора разматрали независност рада Комисије за заштиту конкуренције.

  • Понедељак, 12. новембар 2007.

    Двадесетдевета седница Законодавног одбора

    Законодавни одбор је, на седници одржаној 12. новембра, разматрао амандмане поднете на Предлог закона о Уставном суду и предложио Народној скупштини да усвоји 83 амандмана од укупно 87 поднетих.

  • Понедељак, 12. новембар 2007.

    Седма седница Одбора за рад, борачка и социјална питања

    Одбор за рад, борачка и социјална питања одржао је Седму седницу 12. новембра. Седници је председавао Мехо Омеровић, председник Одбора, којој су поред чланова Одбора присуствовали и председници одбора за смањење сиромаштва и за здравље и породицу, Бојан Миловановић и Снежана Стојановић-Плавшић.

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току