Председник

  • Четвртак, 30. јун 2011.

    Председница НСРС учествовала у кампањи Инцест траума центра

    Председница НСРС Славица Ђукић Дејановић учествовала је данас у кампањи Инцест траума центра - Београд против сексуалног насиља над децом, под мотом "Ја коју/којег нико не познаје". Ђукић Дејановић позвала је Београђане да се вожњом брендираним тролејбусом, који носи поруку да грађани пријављују полицији сексуално насиље над децом и да медији етички извештавају о теми насиља над децом и женама, у наредних 12 месеци, придруже кампањи.

  • Среда, 29. јун 2011.

    Председница НСРС на свечаној академији поводом јубилеја Београдске пословне школе

    Председница НСРС проф. др Славица Ђукић-Дејановић присуствовала је свечаној академији поводом прославе 55 година рада Београдске пословне школе –Високе школе струковних студија Београд. Ђукић-Дејановић је указала да је стопа незапослености у неким деловима Србије већа од 30 одсто, а да ова школа, како је рекла, учи како у животу решавати пословне проблеме.

  • Понедељак, 27. јун 2011. у 16:40 часова

    Председница НСРС примила је новоименовану шефицу Мисије СЕ у Србији

    Председница НСРС проф. др Славица Ђукић-Дејановић примила је новоименовану шефицу мисије Савета Европе у Србији Антје Ротемунд. Била је то прилика за упозанaвање и дијалог о наставку заједничких пројеката.

  • Петак, 24. јун 2011.

    Председница НСРС присуствовала уручењу диплома и сабљи официрима

    У присуству председнице НСРС проф. др Славице Ђукић Дејановић, првог потпредседника владе Ивице Дачића и представника владе и Генералштаба, у Свечаној сали Дома Народне скупштине, уручене су дипломе и сабље припадницима Школе националне одбране.

  • Четвртак, 23. јун 2011.

    Председница НСРС упутила телеграм саучешћа Председнику Државне думе Русије

    Поводом авионске несреће која се догодила код Петрозаводска, на северозападу Русије, у којој су погинуле 44 особе, председница НСРС проф. др Славица Ђукић Дејановић упутила је телеграм саучешћа председнику Државне думе Русије Борису Гризлову.

  • Среда, 22. јун 2011.

    Председница НСРС у посети Народној скупштини Републике Српске

    Председница НСРС проф. др Славица Ђукић Дејановић борави данас у Републици Српској. Председница НСРС је имала одвојен састанак са председником НС Републике Српске Игором Радојичићем. Председник НС Републике Српске упознао је председницу НСРС са актуелном политичком и економском ситуацијом, како у Републици Српској, тако и у целини БиХ.

  • Уторак, 21. јун 2011.

    Председница НСРС разговарала са делегацијом Фрактала

    Председница НСРС проф. др Славица Ђукић-Дејановић разговарала је са представницима Удружења грађана Фрактал. Гости су информисали председницу НСРС о својим програмским циљевима који су усмерени на бољи квалитет живота свих грађана на Косову и Метохији.

  • Понедељак, 20. јун 2011.

    Председница НСРС са студентима полазницима «Института студентског питања»

    Председница НСРС проф. др Славица Ђукић Дејановић уручила је сертификате полазницима „Института студентског питања“. Иницијатор пројекта били су студенти Факултета политичких наука у Београду.

  • Понедељак, 20. јун 2011.

    Председница НСРС у разговору са средњошколцима из Крагујевца

    НСРС је у сарадњи са НДИ организовала посету ђака из Крагујевца Дому Народне скупштине. Ђаци Политехничке школе разговарали су са председницом НСРС проф. др Славицом Ђукић Дејановић и генералним секретаром Вељком Одаловићем.

  • Понедељак, 20. јун 2011.

    Председница НСРС примила у опроштајну посету амбасадора Румуније

    Председница НСРС проф. др Славица Ђукић Дејановић примила је у опроштајну посету амбасадора Румуније Њ.Е. Јона Маковеја (Ion Macovei).

Претходни месец Следећи месец
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Будите у току